Tuotekategoria Kiihoitusvoiteet

Kaipaako seksielämänne pientä piristystä? Kiihotusvoiteet tuovat näppärästi vaihtelua seksiin.

Kiihotusvoiteita on saatavilla sekä naisille, että miehille tarkoitettuina versioina. Naisille suunnatut kiihotusvoiteet sisältävät usein klitorista stimuloivia ainesosia, jotka lisäävät kosketusherkkyyttä ja tekevät seksistä entistä nautinnollisempaa. Pieni määrä kiihotusvoidetta klitoriksen päälle siveltynä riittää tajunnanräjäyttäviin orgasmeihin!

Jotkut voivat kokea voiteen tuottaman kihelmöinnin epämiellyttävänä. Kokeile voidetta ensin varovasti ja pese pois tarvittaessa. Mikäli jokin voide ei toimi kohdallasi, kannattaa silti antaa mahdollisuud jollekin toiselle kiihotusvoiteelle. Eri voiteilla on usein erilaiset vaikuttavat ainesosat, joten toinen voide saattaa sopia sinulle paremmin.

Miehille suunnatut kiihotusvoiteet toimivat tavallaan päinvastoin. Ne parantavat peniksen verenkiertoa saaden aikaan tavallista kovemman ja pitkäkestoisemman erektion. Ne myös poistavat liiallista tuntoherkkyyttä tuoden samalla apua ennenaikaisesta ejakulaatiosta kärsiville miehille. Kiihotusvoiteet ovat tutkitusti turvallisia käyttää, eikä niillä ole todettu olevan mitään haittavaikutuksia.

Vertaa siis alta erilaiset kiihoitusvoiteet ja tilaa omasi halvalla netistä!