Tuotekategoria Vibraattorit

Tilaa vibraattori netistä – edullisesti, nopeasti ja huomaamattomasti! Ihanasti suriseva vibraattori on monien naisten ja miesten mielestä se paras seksilelu. Virallisestihan termi vibraattori viittaa hieromasauvaan, jossa on moottori. Moottorin tehtävä on saada vibra värisemään – joskus hellemmin, toisinaan vähän villimmin. Osassa tuotteista on niin mahtavia moottoreita, että niiden voimakkuuden lisäksi voit säätää esimerkiksi värinän tempoa. Osa vibraattoreista on oikeita isoja dildoja – toiset paljon pienempiä seksivälineitä, jotka sopivat täydellisesti pienten strategisten alueiden kuten klitoriksen kiihottamiseen.

Vibraattoreita valmistetaan useissa eri malleissa ja materiaaleissa. Perinteisen aidon peniksen muotoisen vibraattorin lisäksi löydät netin verkkokaupoista esimerkiksi pienempiä G-spot vibroja, isoja hieromasauvoja, solakampia anusvibraattoreita, sormivibroja ja isoja tuplapenetraatiovibroja (joissa siis toinen pää on anustappi ja toinen osuu klitorikseen). Tietysti kaikki Sinkkuelämää katsoneet naiset innostuvat, kun kuulevat termin ”Rabbit”. ”The Rabbit” eli jänis oli vibraattori, joka ajoi Charlotten suoranaiseen addiktioon. Vaikka ”Rabbit” ei tainnut olla mikään virallinen tuotenimi, löytyy vertailustamme runsaasti vastaavia tuotteita, jotka näyttävät aivan Charloten suosimalta vibralta. Suosittuja tuotemerkkejä ovat muun muassa Kaalimato, Fun Factory, RFSU, Lelo, Ovo ja We Vibe.

Jos et ennen ole kokeillut tätä värisevää ihanuutta, suosittelemme ehdottomasti sijoittamaan kunnon vibraattoriin. Jokaisella on oma mielipiteensä siitä mikä vibraattori on paras. Aloittelija voi aloittaa esimerkiksi yksinkertaisesta ja edullisesti silikonisesta peniksen muotoisesta vibraattorista. Silikonin lisäksi vibrojen materiaaleina käytetään muun muassa kovamuovia ja metallia. Tutustu laajaan vibraattorien vertailuun alta, katso parhaat alennukset ja hyödynnä tarjoukset! Anna itsellesi lupa nauttia ja tilaa vibraattori netistä!