Tuotekategoria Silikoniset dildot

Dildot ovat seksileluista suosituimpia ja jokaisen naisen lelulaatikosta tulisikin löytyä vähintään yksi perinteinen keinokalu. Nettikauppojen valikoimista löytyy jos jonkinlaista tekomeisseliä, mutta suosittelemme lämpimästi valitsemaan nimenomaan silikonista valmistetun dildon. Ne ovat hieman erilaisista ”jellymuoveista” valmistettuja dildoja kalliimpia, mutta silikoni on materiaalina täysin ylivoimainen.

Silikonista valmistetut seksilelut ovat poikkeuksetta varmin ja turvallisin valinta. Silikoniset dildot eivät sisällä epämääräisiä ftaliitteja tai muita muoviyhdisteitä ja materiaalia käytetäänkin yleisesti lääketieteessä. Silikoni sopii myös kumiallergiasta kärsiville. Silikonidildoja käytettäessä on kuitenkin syytä huomioida, että ne eivät sovellu käytettäväksi silikonipohjaisen liukuvoiteen kanssa.

Materiaali varaa hyvin lämpöä, joten voit lämmittää silikonisia seksileluja kuuman veden alla ennen käyttöä. Silikoni on myös suhteellisen pehmeä materiaali, joka tuntuu hyvin miellyttävälle. Pehmeyden kääntöpuolena tosin on, että dildon mahdollisesti sisältämä vibraattori ei ole yhtä tehokas kuin muoviyhdisteistä valmistetuissa hieromasauvoissa, sillä silikoni vaimentaa värähtelyä.