Tuotekategoria Realistiset Dildot

Realistinen dildo tarkoittaa aivan oikean kullin näköistä ja tuntuista tekopenistä – aivan kuten tuo tekopenis jo terminäkin kertoo. Realistisia dildoja on saatavalla pääasiassa helakan pinkkeinä ja kevyen rusehtavina, aivan kuten kulleja yleisesti ottaen Suomessa. Löytyypä netin verkkokauposta kuitenkin jokunen vähän isompi musta makkarakin eli kunnon tumma tekopenis. Vaikka siitä realismi onkin kaukana (toivottavasti), mahtuupa mukaan myös muutama värikkäämpikin malli.

Yhteistä kaikille aidonnäköisille tekopeniksille on se, että niissä on ollut aito penis esikuvana. Tarkoitus on, että realistinen dildo muistuttaa siis sitä ihan oikeaa asiaa kooltaan, muodoltaan ja tuntumaltaan. Vaikka oikea kulli ei sitä ole, voi tekopenis olla moottoroitukin. Motorisoitu dildo on tietysti oiva valinta niille, jotka haluavat pelkän penetraation lisäksi myös värinää elämäänsä. Värisevä tekokikkeli kun sopii täydellisesti muun muassa nännien, välilihan ja klitoriksen kiihottamiseen. Realismi ja oikea ulkonäkö on usein varmistettu suonilla. Tekokulli on siis usein suonikas. Tuotteiden jäykkyys, koko ja ominaisuudet voivat vaihdella, joten vertaa niitä ennen tilaamista. Osa tuotteista on varustettu kumisella imukupilla, joka mahdollistaa seksilelun kiinnittämisen seinään tai lattiaan. Tämä ominaisuus on oivallinen esimerkiksi suihkussa.

Kun haluat aidonnäköistä kullia ilman siinä mukana tulevaa miestä, tilaa realistinen dildo eli tekopenis netistä – edullisesti ja huomaamattomasti. Vertaa alta hinnat ja löydä parhaat tarjoukset!