Tuotekategoria Dildot ja vibraattorit

Kun himot iskevät, mutta saatavilla ei ole yhtään kivaa kullia (tai sormia tahi kieltä) – on kunnon iso dildo paras ystäväsi! Sillä ei ole suorituspaineita, se ei väsähdä kesken kaiken (paitsi jos patterit loppuvat) ja se tietää tasan tarkkaan mistä sinä pidät – ainakin, jos satut itse operoimaan kyseistä hieromasauvaa.

Jos et ole ennen omistanut dildoa, suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan. Tietysti tuntuma on erilainen kuin siinä “aidossa asiassa”, mutta niin sen kuuluukin. Valinnanvaraa löytyy aina pienistä ja söpöistä isoon jättiläisiin asti. Materiaalit vaihtelevat aidon tuntuisesta “RealFeel” -silikonista aina lasiin, metalliin ja jellyyn saakka. Jos olet ensimmäistä kertaa pappia kyydissä, suosittelemme ihan “normaalin” kokoisen dildon tilaamista netistä. Vaikka se iso monsteri kuinka houkuttelisi, kannattaa seksilelujen käyttöön ensin totuttautua.

Ja vaikka se miehesi, työkaverisi, naapurisi tai rakastajasi kulli olisikin kovana ja aivan siinä vieressä, voi dildo tai kaksikin tuoda seksiin aivan uutta maustetta. Dildot ovat oiva lisä niin esileikkeihin kuin penetraatioonkin. Suurimman ilon saat irti tilaamalla mallin, joka on varustettu vibraattorilla. Tietysti pelkkä perinteinen jellydildokin on aivan mahtava, mutta vibraattori tuo dildolle huimasti lisää käyttömahdollisuuksia – pelkän tunkeutumisen sijaan voit hivellä värisevällä hieromasauvalla niin nännejä, anusta kuin klitoristakin.

Tilaa dildo netistä!

Anna itsellesi aikaa nauttia, uusia kokemuksia ja nautintoa! Tilaa dildot netistä edullisesti jo tänään.