Tuotekategoria Penis- ja nännipainot

Vertaa eri verkkokauppojen tuotteita, löydä parhaat tarjoukset ja tilaa penispainot ja nännipainot huomaamattomasti, nopeasti ja edullisesti netistä! Vertailu kannattaa aina – säästät rahaa ja aikaa.

Penispainot ovat nimensä mukaisesti kullin varteen (usein terskan juureen) kiinnitettävät painot, joiden avulla mies voi treenata lantiopohjan lihaksiaan eli tehdä ns. kegel-harjoituksia. Penispaino auttaa miestä löytämään oikeat lihakset. Lantiopohjan lihasten treenaaminen tavallisesti parantaa siemensyöksyn hallintaa, auttaa mahdolliseen tiputteluun ja helpottaa virtsaamisen hallintaa.

Kivespainot vastaavasti ovat kivesten ympärille asetettavat painot – usein kovat, esimerkiksi teräksiset tai silikoniset. Kivespainon tarkoitus ei ole harjoittaa lantiopohjan lihaksia vaan toimia seksileluna niille, jotka pitävät kivesten vetämisestä ja kiskomisesta. Toki myös penispainoa voi käyttää osana seksiä, mutta sitä voidaan hyödyntää lisäksi kegel-harjoituksissa.

Nännipainot ovat seksilelu, joka on tarkoitettu niille, jotka nauttivat nännien puristamisesta ja vetämisestä. Moni käyttää nännipainoja osana BDSM-seksiä, siis tietynlaisena ”rangaistuksena” vaikkapa kurittomalle orjatytölle. Nännipainon lisäksi voidaan käyttää myös nänninipistimiä.

Nyt kun tiedät erilaisten painojen erot, etsi alta oma suosikkisi ja tilaa penispainot tahi nännipainot edullisesti netistä. Täysin huomaamattomasti!