Tuotekategoria Peppusuihkut

Hyvä hygienia on anaaliseksi kulmakivi. Pylly on syytä pestä huolella jo hyvissä ajoin ennen pelipaikalle siirtymistä. Peppusuihku, intiimisuihku tai anaalisuihku onkin oiva apuväline kaikille peppuleikkejä harrastaville pariskunnille. Eikös tästä ollut joku sanontakin että ”puhtaus on puoli panoa”.

Intiimipesurit voidaan jakaa kahteen ryhmään. ”douche”-tyyliset pesuvälineet ovat yksinkertaisia alipaineella toimivia pumppuja. Niiden käyttäminen on sangen simppeliä: purista ilma ulos pumpusta, aseta suutin vedenpinnan alapuolelle ja anna pumpun täyttyä vedellä. Tämän jälkeen onkin aika työntää suutin sisään pyllyyn ja tyhjentää pumppu puristamalla sitä. Toista prosessia riittävän monta kertaa.

Nopeammin peppupesu onnistuu tavallisen bideesuihkun kierteisiin kiinnitettävällä, hieman dildoa muistuttavalla suihkupäällä. Tämän aparaatin käyttäminen on vielä yksinkertaisempaa: kierrä suihku paikoilleen, säädä veden paine ja lämpötila sopivaksi, ja sovita suihkupää sisään peppuun. Suosittelemme lämpimästi käyttämään liukuvoidetta peppusuihkun kanssa ja tarkistamaan veden olevan kädenlämpöistä.

Vertaa siis erilaiset vaihtoehdot ja tilaa peppusuihkut netistä huomaamattomasti ja edullisesti!