Tuotekategoria Anaalikuulat ja -pallot

Tiedätkö mitä ovat geishakuulat? Onko anaalikuulat tai anaalipallot tutumpi termi? Rakkaalla asialla on monta nimeä. Periaatteessa näistä seksileluista voidaan käyttää kaikkia kolmea termiä. Olipa oikea termi mikä tahansa, jos tykkäät peppuleikeistä, tilaa anaalikuulat netistä – edullisesti ja huomaamattomasti!

Geishakuulat ja anaalipallot ovat tavallisesti kahden (tai 3-4) pallon tai kuulan yhdistelmä, jotka on kiinnitetty toisiinsa joko kapoisella muovilla tai kestävällä narulla. Ne sopivat käytettäväksi sekä masturbaation että itse penetraation aikana. Yksi käyttötapa on myös käyttää geishakuulia lantiopohjalihasten vahvistamiseen. Kun laitat geishakuulat emättimeesi, on sinun helpompi tunnistaa milloin ja miten supistat lantiopohjan lihaksia.

Huom! Geishakuulia voi käyttää myös emättimen puolella. Geishakuulissa on perinteisesti painavammat metallikuulat isompien muovisten kuulien sisällä, mikä aiheuttaa pallojen tärinää ja värinää. Tärinä stimuloi emätintä vahvasti. Puhtaasti perseeseen tarkoitetut anaalipallot tai anaalikuulat ovat yleensä kooltaan pienemmät kuin emättimeen tarkoitetut geishakuulat. Lopullinen käyttötarkoitus on kuitenkin kiinni sinusta itsestäsi.

Vertaa alta eri verkkokauppojen hinnat, löydä parhaat tarjoukset, nappaa alennukset ja tilaa geishakuulat ja anaalikuulat netistä!