Tuotekategoria Anaalihelmet

Anaalihelmet ovat nimensä mukaisesti toisiinsa joko narulla tai muulla tavalla kiinnitettyjä helmiä, jotka hierovat peräsuolen seinämiä! Tuotteiden toiminta perustuu sulkijalihaksen supisteluun, joka voi olla varsin voimakastakin, kun helmiä liikutellaan edestakaisin. Usein anaalihelmet voidaan myös jättää sisälle perseeseen esimerkiksi penetraation tai suuseksin aikana.

Nimityksiä käytetään usein hieman sekaisin, mutta periaatteessa anaalihelmet ovat eri asia kuin anaalikuulat eli anaalipallot. Usein anaalihelmet valmistetaan joko muovista, kumista, silikonista tai näiden yhdistelmistä. Käytössä on tärkeää muistaa kolme asiaa: runsas liukuvoiteen käyttö, helmiä ei ikinä saa tunkea väkisin syvemmälle ja seksilelu tulee puhdistaa hyvin käytön jälkeen. Anaalihelmet sopivat sekä miehelle että naiselle. Niistä voi nauttia yksin osana masturbointia tai yhdessä niin esileikin kuin itse aktin aikana.

Tilaa anaalihelmet netistä huomaamattomasti ja edullisesti! Alta löydät laajan listauksen suomalaisten verkkokauppojen tuotteita. Vertaa hinnat, löydä parhaat tarjoukset ja hyödynnä alennukset. Osta anaalihelmet omaksi tai lahjaksi jo tänään!