Tuotekategoria Masturbaattorit

Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Masturbaattorit nimensä mukaisesti ovat seksileluja, joita käytetään masturbointiin. Tähän kategoriaan kuuluu siis ihan kaikennäköistä runkkausvälinettä, mutta tavallisesti masturbaattorit sanalla viitataan joko tekopilluun, tekoanukseen tai esimerkiksi jonkinlaiseen seksinukkeen tai sen osaan. Maailman myydyin seksileluhan on tunnettu fleshlight, joka lienee se tunnetuin ja ehkäpä paras masturbaattori. Kyseinen tuote on maineensa ansainnut, sillä tyytyväisiä käyttäjiä on jo selvästi yli kaksi miljoonaa ja me emme ainakaan ikinä ole kuulleet huonoja arvosteluja tai kokemuksia fleshlightin ostajilta. Tässä kohtaa lienee paikallaan muistaa, että fleshlight on tekopillu, mutta jokainen tekopillu ei ole fleshlight. Kyse on nimittäin omasta brändistään. Tekopilluja myydään paljon muillakin nimillä. Esimerkiksi Pipedream Extreme, Jasminen Mirri, Tengan tekovaginat, Pretty Love -tuotteet, Crazy Bull -tekopillut ja niin edelleen. Kuten todettua, rakkaalla lapsella on monta nimeä ja melkein yhtä monta valmistajaakin.

Masturbaattorit tekevät itsetyydytyksestä nautinnollisempaa. Ne tarjoavat miehille lisästimulaatiota. Lisäksi niiden avulla saat masturbointiin vaihtelua: jokainen tekopillu on erilainen ja tuntuu kullisi ympärillä eriltä. Osa tuotteista on nystyröityjä, osa helv*tin tiukkoja, toiset löysempiä, joissain sisäosassa on useita eri kuviointeja ja vaihtelevatpa valmistusmateriaalitkin hieman toisistaan. 

Vertailumme avulla löydät parhaat masturbaattorit edullisesti netistä. Vertaa eri verkkokauppojen hinnat, löydä omat suosikkisi, nappaa tarkoukset ja tilaa masturbaattori netistä huomaamattomasti jo tänään!