Tuotekategoria Dildot ja vibraattorit

Kun himot iskevät, mutta saatavilla ei ole yhtään kivaa kullia (tai sormia tahi kieltä) – on kunnon iso dildo paras ystäväsi! Sillä ei ole suorituspaineita, se ei väsähdä kesken kaiken (paitsi jos patterit loppuvat) ja se tietää tasan tarkkaan mistä sinä pidät – ainakin, jos satut itse operoimaan kyseistä hieromasauvaa. Jos et ole ennen omistanut dildoa, suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan. Tietysti tuntuma on erilainen kuin siinä “aidossa asiassa”, mutta niin sen kuuluukin.

Valinnanvaraa löytyy aina pienistä ja söpöistä isoon jättiläisiin asti. Materiaalit vaihtelevat aidon tuntuisesta “RealFeel” -silikonista aina lasiin, metalliin ja jellyyn saakka. Jos olet ensimmäistä kertaa pappia kyydissä, suosittelemme ihan “normaalin” kokoisen dildon tilaamista netistä. Vaikka se iso monsteri kuinka houkuttelisi, kannattaa seksilelujen käyttöön ensin totuttautua. Ja vaikka se miehesi, työkaverisi, naapurisi tai rakastajasi kulli olisikin kovana ja aivan siinä vieressä, voi dildo tai kaksikin tuoda seksiin aivan uutta maustetta. Dildot ovat oiva lisä niin esileikkeihin kuin penetraatioonkin. Suurimman ilon saat irti tilaamalla mallin, joka on varustettu vibraattorilla. Tietysti pelkkä perinteinen jellydildokin on aivan mahtava, mutta vibraattori tuo dildolle huimasti lisää käyttömahdollisuuksia – pelkän tunkeutumisen sijaan voit hivellä värisevällä hieromasauvalla niin nännejä, anusta kuin klitoristakin.

Ihanasti suriseva vibraattori on monien naisten ja miesten mielestä se paras seksilelu. Virallisestihan termi vibraattori viittaa hieromasauvaan, jossa on moottori. Moottorin tehtävä on saada vibra värisemään – joskus hellemmin, toisinaan vähän villimmin. Osassa tuotteista on niin mahtavia moottoreita, että niiden voimakkuuden lisäksi voit säätää esimerkiksi värinän tempoa. Osa vibraattoreista on oikeita isoja dildoja – toiset paljon pienempiä seksivälineitä, jotka sopivat täydellisesti pienten strategisten alueiden kuten klitoriksen kiihottamiseen. Vibraattoreita valmistetaan useissa eri malleissa ja materiaaleissa.

Perinteisen aidon peniksen muotoisen vibraattorin lisäksi löydät netin verkkokaupoista esimerkiksi pienempiä G-spot vibroja, isoja hieromasauvoja, solakampia anusvibraattoreita, sormivibroja ja isoja tuplapenetraatiovibroja (joissa siis toinen pää on anustappi ja toinen osuu klitorikseen). Tietysti kaikki Sinkkuelämää katsoneet naiset innostuvat, kun kuulevat termin ”Rabbit”. ”The Rabbit” eli jänis oli vibraattori, joka ajoi Charlotten suoranaiseen addiktioon. Vaikka ”Rabbit” ei tainnut olla mikään virallinen tuotenimi, löytyy vertailustamme runsaasti vastaavia tuotteita, jotka näyttävät aivan Charloten suosimalta vibralta. Suosittuja tuotemerkkejä ovat muun muassa Kaalimato, Fun Factory, RFSU, Lelo, Ovo ja We Vibe. Jos et ennen ole kokeillut tätä värisevää ihanuutta, suosittelemme ehdottomasti sijoittamaan kunnon vibraattoriin. Jokaisella on oma mielipiteensä siitä mikä vibraattori on paras.

Aloittelija voi aloittaa esimerkiksi yksinkertaisesta ja edullisesti silikonisesta peniksen muotoisesta vibraattorista. Silikonin lisäksi vibrojen materiaaleina käytetään muun muassa kovamuovia ja metallia. Tutustu laajaan vibraattorien vertailuun alta, katso parhaat alennukset ja hyödynnä tarjoukset!

Anna itsellesi lupa nauttia ja tilaa vibraattori tai dildo netistä jo tänään!