Tuotekategoria Anaalitapit ja anaalikuulat

Anaalitappi on mahtava keksintö! Ja nykyään kaikki parhaat anaalitapit on helppoa ja edullista tilata netistä – täysin huomaamattomissa paketeissa. Olitpa anaaliseksin konkari tai vasta aloittelija, joka haluaa uusia kokemuksia, on anustappi mahtava lisä niin esileikkeihin kuin kovaan penetraatioonkin.

Nimensä mukaisesti anustappi, jota voidaan kutsua myös anussauvaksi, on seksilelu, jonka tarkoituksena on anaalin erogeenisten alueiden kiihottaminen. Anustappi voi olla yksinkertaisesti vain hyvin muotoiltu sauva, joka tungetaan persereikään – mutta se voi myös sisältää moottorin, joka tuottaa värinää (anusvibraattori) tai erilaisia nystyjä ja muotoja nautinnon lisäämiseen. Suurin osa anustapeista on varustettu leveällä kannalla, joka estää koko anussauvan sujahtamista vahingossa sisään. Osa tuotteista voi lisäksi sisältää myös nauhan tai pidikkeen, jolla tuotteen poistaminen peräaukoista on helpompaa.

Anustappeja valmistetaan useista eri materiaaleista aina tutusta silikonista vinyyliin ja ruostumattomasta teräksestä lasiin ja kovamuoviin asti. Yksi anustappien ”spesiaalituoteryhmistä” on miesten G-pistekiihottimet. Miehen G-piste kun sattumalta sijaitsee (ainakin väitetysti) eturauhasessa ja sitä voi hieroa kätevästi peräaukon kautta. Tällöin tosin tulee muistaa runsas liukuvoiteen käyttö.

Onko anaalikuulat tai anaalipallot tutumpi lelu? Rakkaalla asialla on monta nimeä. Olipa oikea termi mikä tahansa, jos tykkäät peppuleikeistä, tilaa anaalikuulat netistä – edullisesti ja huomaamattomasti!