Tuotekategoria Penisproteesit ja penistuet

Erilaiset penisproteesit ja penistuet on tarkoitettu niin tukemaan erektiotasi kuin tarjoamaan seksin kaikille osapuolille lisää nautintoa. Osa penisproteeseista on ihan perinteisiä strap-oneja, jotka vain ovat toiselta puolelta onttoja. Näin tuen voi pukea ylleen sekä mies että nainen ja sitä voidaan käyttää niin mieheen kuin naiseen – mihin reikään tahansa. Tälaiset penisproteesit varmistavat, että vastaanottava osapuoli saa aina jotakin kovaa, vaikka miehellä erektio ei pysyisikään kovana koko aktin ajan. Penisproteesit ja penistuet ovatkin oivallinen vaihtoehto erektiohäiriöstä kärsiville miehille. Tuen ja proteesin avulla epävarmuus erektion pysyvyydestä kaikkoaa ja voit jatkaa lykkimistä aina vain.

Penistuen ja penisproteesin avulla kulliin saadaan lisäksi lisää pituutta ja paksuutta. Vaikka kullituki asetetaankin oman peniksen päälle, tunnet silti miten kikkelisi liikkuu vaginassa tai anuksessa. Osa tuotteista on lisäksi varustettu toisella pienemmällä dildolla, jota voidaan käyttää tuplapenetraatioon.

Vertailustamme löydät kymmeniä eri penisproteeseja useilta eri seksikaupoilta. Hintavertailumme avulla vertaat hinnat, löydät parhaat tarjoukset ja tilaat penisproteesit netistä edullisesti ja täysin huomaamattomasti. Mitä siis enää odotat? Vertaa ja löydä suosikkisi!