Tuotekategoria Vesiliukoiset liukuvoiteet

Liukuvoide kuuluu jokaiselle! Vaikka moni jotenkin ajattelee, että sitä tarvitaan vain iän tai sairauksien myötä – tai tietysti vanhaan kunnon perseseksiin – tarjoaa vesiliukoinen liukuvoide parempaa seksiä ihan meille kaikille. Joskus kynnys tilata liukkaria netistä on tietysti korkeae, mutta suosittelemme vahvasti kokeilemaan. Et tule pettymään! 

Kuten nimi kertoo, vesiliukoiset liukuvoiteet on tehty suurimmaksi osaksi vedestä, johon on lisätty liukua lisääviä aineita kuten glyseriiniä tai propyleenglykolia. Vaikka nämä kaksi aineitta kuulostavatkin oudoilta, ovat ne erittäin harmittomia ja eivät tavallisesti aiheuta mitään allergisia reaktioita kenellekään.

Vesiliukoiset liukuvoiteet ovat eniten käytetty liukkarityyppi. Ja niitä voi käyttää yhdessä kondomien ja kaikkien seksilelujen kanssa. Lisäksi vesipohjaista liukkaria voi käyttää niin anaaliseksiin, suuseksiin kuin ihan perinteiseenkin seksiin. Tosin kuten nimikin kertoo, huuhtoutuu tämä liukkari pois vedellä, joten suihkussa tai kylvyssä homma ei toimi. Vaihtoehtoja on paljon: on makuliukkareita, viilentävää, stimuloivaa ja vaikka mitä. Jopa hoitavaa liukuvoidetta, joka voi sisältää esimerkiksi aloe veraa tai muita ihoa rauhoittavia ainesosia.

Vertailustamme löydät tuhansia tuotteita useilta eri verkkokaupoilta. Hintavertailumme avulla sinä löydät parhaat tarjoukset, halvat hinnat ja suosikkituotteesi. Vertaa siis vesiliukoiset liukuvoiteet alta ja tilaa omasi netistä jo tänään!