Tuotekategoria Kondomit

Kondomeita joka koolle ja jokaiseen käyttötarkoitukseen! On ohutta, paksumpaa, pienempää, isompaa, liukkaampaa, nystyröityä ja eri makuisia. Joka makuun jotakin!

Oletko kookkaampi kaveri? Onko kullisi kuin leka? Tilaa isot kondomit netistä. Tästä kategoriasta löydät isoimmat mitä netistä saat. Ihan oikeaa king size -kortsua isolle melalle. Isompi kondomi on helpompi rullata päälle. Etenkin, jos peniksesi on keskivertoa kookkaampi, on tärkeää, että kortsu ei pääse liukumaan pois kesken aktin. Oikean kokoinen kondomi vähentää rikkoitumisen ja pois liukumisen riskiä – ja varmistaa, että seksi on nautinnollista sekä sinulle että kumppanillesi. Katso alta suomalaisten verkkokauppojen valikoimat alta, vertaa hinnat ja tilaa isot kondomit netistä – huomaamattomasti toimitettuna, tottakai!

Etkö tykkää siitä tunteesta, jonka kondomi luo kullisi ympärille? Haluaisitko mieluummin panna paljaalla, mutta tarvitset suojausta? Haluatko extra thin -tuntumaa? Ohuet kondomit suojaavat samalla tavalla kuin paksummatkin, mutta ne kestävät vähemmän kitkaa. Siksi Ultra Thin -kortsut on käsitelty liukuvoiteella päälipuolelta. Lisäksi suosittelemme sinua harkitsemaan hyvän liukuvoiteen ostamista. Parempi mukavuus, parempi istuvuus ja herkempi tuntuma. Ohuet kondomit voivat olla toimiva valinta, jos et saa paksumpien kanssa kunnon tuntumaa. Huomaathan, että ohuet kondomit eivät ole suositeltavia anaaliseksiin. Peppuseksi aiheuttaa usein enemmän kitkaa ja siksi riski ultra thin -kortsun puhkeamiseen on suurempi. Katso alta myös suositut ohuet kondomit ja tilaa omasi netistä – täysin huomaamattomasti!

Katso myös nämä alakategoriat:

Naisten kondomit