Tuotekategoria Miesten BDSM-asut

Kahleita, nahkaa ja kaulapantoja! Miesten SM-asut ovat täydellinen lisä bondage ja SM-leikkeihinne. Vertaa hinnat ja tarjoukset ja tilaa miesten SM-seksiasut edullisesti netistä!

Tykkäätkö kiiltävästä kumista? Kiihottaako lateksinen pinta sinua? Olet tullut oikeaan paikkaan! Vertailustamme löydät kaikki miesten kumiasut aina haalareista, paidoista ja pikkutakeista housuihin, penistuppeihin, naamareihin ja käsineisiin asti – ja löytyypä listalta tietysti myös legendaariset nahkaiset chapsit sekä uudemmat mielenkiintoiset hotpantsit ja miesten tanssihousut. Kun kumi, PVC, lateksi ja kaikki muu ihana kumimainen kiinnostaa, on aika tilata miesten kumiasut netistä. Katso tarjoukset, vertaa verkkokaupat ja tilaa suosikkisi jo tänään – huomaamattomasti ja edullisesti.

Onko mitään seksikkäämpää kuin PVC-asun kiiltävä, ihoa myötäilevä ja lihaksia korostava pinta? Jos on, emme halua tietää siitä. Täältä löydät kuumimmat PVC-asut, asusteet ja alusasut, jotka saavat varmasti aikaan vipinää makuuhuoneessa.

Etsitkö varmasti katseet kääntävää asukokonaisuutta tanssilattioille tai intiimimpiä bileitä varten housuja, joiden etumus ei kyllä taatusti jätä mitään arvailun varaan? Seksilelu.net etsii puolestasi PVC-vaatteet, lateksivaatteet ja fetissivaatteet useista alan verkkokaupoista.

PVC eli polyvinyylikloridi on kiiltäväpintainen ja kestävä muovi, jota käytetään lukuisten muiden käyttökohteiden lisäksi myös eroottisissa alusvaatteissa. Tavallisesti PVC-alusvaatteet on valmistettu polyesterista ja pinnoitettu PVC:lla. Materiaalia kutsutaan joskus myös vinyyliksi. PVC sisältää usein ftaliitteja ja saattaa aiheuttaa allergisen reaktion joillekin käyttäjille.

Hoida vaatteita pakkauksen ohjeen mukaan. Tavallisesti PVC-vaatteet tulee pestä käsin 30 asteessa. Vältä pesuaineiden käyttöä. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Suojaa auringonpaisteelta.