Panoseuraa netistä sinkuille & varatuille

Netistä löytyy panoseuraa yllättävän runsaasti! Naista miehelle. Miestä naiselle. Miestä miehellä. Naista naiselle. Sinkkua sinkulle. Varattua varatulle. Sinkkua varatulle. Varattua sinkulle. Ja vaikka nämä kaikki samanaikaisesti.

No ehkä me vähän liiottelimme, tuon kokoluokan orgioiden järjestäminen on nimittäin varsin hankalaa. Mutta koko tämän artikkelin ajatus on yksinkertainen: voit etsiä panoseuraa netistä ja me kerromme sinulle mistä ja miten.

Paino sanalla ”voit”. Me emme voi luvata, että sitä löydät. Teemme tietysti kaikkemme auttaaksemme sinua. Mutta loppujen lopuksi kaikki on kiinni omasta itsestäsi – kuinka aktiivinen olet, mitä palveluita tai sivustoja käytät ja miten käyttäydyt näissä palveluissa. Luonnollisesti mahdollisuutesi löytää seksitreffit ovat paremmat, jos asut isossa kaupungissa kuten Helsingissä (PK-seudulla myös Vantaa tai Espoo), Turussa, Tampereella tai vaikkapa Rovaniemellä, Lahdessa tai Oulussa. Pienistä perähikiän peräkylistäkin saattaa seuraa löytyä, mutta kuten hyvin ymmärrät, on miljoonan ihmisen pääkaupunkiseudulla tai muuten tiheään asutulla Uudellamaalla paljon helpompi löytää samanhenkistä seuraa seksiin – kuin vaikkapa Lapin kaukaisista metsistä. Kyse on ihan numeroista. Ja todennäköisyyksistä.

Joka tapauksessa, alla esittelemme sivustoja ja sovelluksia, joita suomalaiset käyttävät panoseuran etsimiseen.

Huomaathan! Netistä seksiseuraa voivat etsiä vain 18 vuotta täyttäneet, siis täysi-ikäiset suomalaiset.

Lue, opi, ole aktiivinen ja löydä panoseuraa netistä – vaikka jo tänään!

Etsi panoseuraa netistä näiltä sivustoilta

Alle olemme listanneet sivustoja ja palveluita, jotka olemme itse todenneet hyviksi, luotettaviksi ja toimiviksi.

SexPartner.fi

SexPartner panotreffitSexPartner on vuosikausia toiminut seksitreffisivusto, jota käyttävät niin suomalaiset sinkut, varatut kuin paritkin. Kaikki sivuston profiilit käyvät läpi manuaalisen tarkistuksen, joten valeprofiileja ei pitäisi olla mukana yhtään.

Palvelusta voi vapaasti etsiä panoseuraa niin yhden illan juttuihin, pidempään seksisuhteeseen, salasuhteeksi oman parisuhteen oheen, parinvaihtoon tai vaikka orgioihin. Okei, myönnettäköön, että suurin osa käyttäjistä on ihan sinkkuja, jotka ovat kiinnostuneita perinteisen seksiseuran löytämisestä. Käyttäjiä on käytännössä kaikista ikäluokista aina nuorista senioreihin asti.

Tutustu palveluun: Sexpartner.fi

NaughtyBook.fi

NaughtyBook panoseuraaNaughtyBook on yhteisöpalvelu (yllätys, nimihän on suora viittaus Facebookiin), jonka kautta voit etsiä seksiseuraa netistä missä tahansa oletkin. Sivustoa voit käyttää kätevästi niin mobiilista kuin tietokoneelta – kotona, työpaikalla, kirjastossa tai vaikka lentokentän vessassa (siis missä tahansa). NaughtyBookin avulla voit tutustua ihmisiin ympäri Suomea aina PK-seudulta Pirkanmaalle ja Turun seudulta Rovaniemelle ja Ouluun asti (jopa Inariin, jos oikein tuuri käy). NaughtyBookin avulla voit sopia seksitreffit helposti.

Mitä palvelusta voi löytää? Seksiseuraa yhden yön juttuihin, flirttailukavereita, ryhmäseksiä ja vaikka mitä. Sivustolla on runsaasti kuvia, videoita ja kirjoituksia seksitreffeistä. Jaa omasi ja tule mukaan osaksi yhteisöä!

Tutustu palveluun: Naughtybook.fi

Victoria Milan

Victoria Milan salasuhdeVictoria Milan lienee tunnetuin pettämissivusto Suomessa (toinen maailmalla tunnettu on Ashley Madison, mutta Victoria Milan tuntuu Suomessa saaneen selvästi enemmän käyttäjiä). Victoria Milan on siis käytännössä niin sanottu ”pettämissivusto”, mikä tarkoittaa, että varatut parisuhteessa olevat ihmiset hakevat sieltä itselleen seksi-, flirttailu- ja seikkailuseuraa parisuhteensa piristykseksi. Usein tietysti kyse on salasuhteesta, josta käyttäjän kumppani ei tiedä mitään. Vaikka sivusto on ”pettämissivusto”, voivat sinne rekisteröityä vapaasti myös sinkut. Jos siis olet sinkku ja varatut miehet tai naiset kiinnostavat, voit etsiä salaseuraa Victoria Milanista.

Victoria Milanin yksi suurimmista eduista on sen käyttäjäkunta: sivusto on ollut mediassa paljon näkyvillä, mikä on johtanut käyttäjämäärien hyvään kasvuun – ja mitä enemmän käyttäjiä, sitä parempi se on käyttäjille – koska valinnanvaraa riittää laajalti.

Rekisteröityminen Victoria Milaniin on ilmaista, mutta ilmaisjäsenyydellä pääset vain selaamaan sivustoa. Jos haluat oikeasti laittaa muille käyttäjille viestiä ja sopia tapaamisia, tulee sinun ostaa jäsenyys ja maksaa siitä. Hinta ei kuitenkaan päätä huimaa, sillä halvimmillaan jäsenyyden saa noin 20 eurolla kuukaudessa (tarkista tarkat hinnat ja ehdot aina itse sivustolta ennen ostamista).

Victoria Milan on täysin anonyymi. Voit halutessasi blurrata (eli sumentaa) kasvosi profiilikuvastasi. Nimeäsi tai tarkkoja henkilö- tai osoitetietojasi ei ikinä näytetä muille käyttäjille. Näin voit hyvin käyttää sivustoa ilman pelkoa kiinni jäämisestä vaimollesi tai aviomiehellesi.

Tutustu palveluun: VictoriaMilan.fi

Tinder

Tottakai listalla pitää olla mukana myös legendaarinen Tinder. Tinder on ilmainen sovellus (josta on olemassa toki myös maksullinen versio), jota käyttävät nykyään monen ikäiset miehet ja naiset. Sovelluksessa saat sen hetkisen paikkasi ja asetustesi perusteella itsellesi sopivia käyttäjäehdotuksia – esim. 20 km säteellä vaikkapa 25-35 -vuotiaita naisia. Näet käyttäjistä heidän profiilikuvansa ja profiilikuvauksensa ja voit sitten ”swaipata” oikealle tai vasemmalle – siis kertoa, pidätkö ehdotuksesta vai et. Jos sinä – ja hyväksymäsi ehdotus – molemmat tykkäätte toisistanne, saatte molemmat ilmoituksen ”matchistä” ja voitte aloittaa chat-keskustelun. Yksityischatin puolelta voitte sitten edetä aivan kuten haluatte: heittää vitsiä, flirttailla, tutustua ja sopia tapaamisen.

Tinder-sovellus oli alun perin tarkoitettu pääasiassa seksitreffien löytämiseen. Nykyisin sovellusta käytetään kuitenkin kaikennäköisen seuran etsimiseen. Palvelussa onkin paljon käyttäjiä, jotka etsivät panoseuran sijasta ihan vakavaa parisuhdetta.

Tutustu Tinderiin tästä >>

Miksi hakisin seksiseuraa netistä?

Koska se on suhteellisen helppoa. Oletko ikinä yrittänyt hankkia seuraa baarista? Tyhmä kysymys. Tietysti olet. Tai ainakin me olemme. Useaan otteeseen. Ja tiedätkö, se ei ole mitään helppoa tai hauskaa. Esimerkiksi yhden yön jutun löytäminen baarista on yllättävän monimutkaista. Ensinnäkin, pitäisi jotenkin uskaltaa lähestyä sitä kiinnostavan oloista naista tai miestä. Se itsessään ei ole yksinkertaista. Ainakin allekirjoittanutta kaikki sosiaalinen kanssakäyminen kasvotusten hieman jännittää.

Seksiseuran hakeminen netistä on paljon yksinkertaisempaa. Rekisteröidyt, täytät profiilin, selaat muiden profiileja, chattailet, flirttaat, sovit tapaamisen.

Joo-joo. Pakkohan meidän on tietysti myöntää, että ei ne panotreffit noin vain itse itseään sovi. Ja ei jokainen meistä todellakaan löydä seuraa verkosta noin nopeasti ja helposti.

Se mitä haluamme sanoa on tämä: netin seksitreffisivustoilla, kaikki käyttäjät ovat saman asian perässä – he etsivät seksiseuraa. Jos valitset sivuston oikein (esim. yhden meidän suosittelemistamme), voit olla varma, että muut käyttäjät ovat 100 % oikeita suomalaisia sinkkuja ja varattuja, jotka haluavat löytää kaikkea yhden yön jutuista kunnon salasuhteisiin asti.

Baarissa, yökerhossa tai tansseissa et voi olla varma tästä. Osa on varattuja, toiset sinkkuja. Joku saattaa olla etsimässä seuraa, mutta jotkut ovat vain tulleet pitämään hauskaa muuten vain.

Netissä muiden ihmisten tavoitteet ovat selkeämmät: hekin haluavat löytää seksitreffit.

Miksi Seksilelu.net puhuu tästä? Ettekö te ole seksilelujen hintavertailu?

Olemme me.

Vertailumme seksileluja voidaan tietysti käyttää niin yksin, parin kanssa kuin ryhmissäkin – mutta me emme voi tietää kuka vertailuamme käyttää, missä ja miksi. Siksi on todennäköistä, että käyttäjäkuntaamme kuuluu runsaasti myös sinkkuja kaikista ikäryhmistä aina nuorista ja keski-ikäisistä senioreihin eläkeläisiin asti. Vaikka moni haluaakin löytää parhaat seksilelut netistä, on seksiseuran löytäminen joskus vielä antoisampaa.

Uskomme vahvasti, että niin sinkut kuin varatutkin haluavat seksiä kumppanin kanssa. Tietysti usein on toivottavaa, että varatuilla tämä on se ihan oma kumppani. Tietysti aina ei näinkään ole, emmekä me sitä yhtään arvostele. Joskus vanha suola janottaa. Toisinaan on kiva löytää seuraa parisuhteen ulkopuolelta. Toisinaan flirttiin, joskus suoranaiseen salasuhteeseen. Sinkut vastaavasti voivat vapaasti etsiä panoseuraa niin netistä, baareista kuin vaikka kuntosaliltakin. Sinkkuja eivät pidättele mitkään säännöt.

Lisäksi seksipositiivisuus ja ajatus siitä, että ihmiset saavat tehdä omalla seksuaalisuudellaan ja omalla kropallaan mitä haluavat, on valtaamassa alaa nopeasti. Vanhat jäävit ajatukset ovat katoamassa. Ihmiset ymmärtävät, että seksuaalisuus ja seksi ei ole niin vakavaa. Seksiä voi harrastaa kenen kanssa haluaa ja missä ja milloin haluaa. Ei ole pakko olla rakastunut tai parisuhteessa – saatika sitten naimisissa. On ihan okei harrastaa yhden yön juttuja useiden seksikumppaneiden kanssa. Oma seksuaalisuutesi ei ole kenenkään muun asia kuin omasi. Ja vaikka jakaisitkin omia asioitasi muiden kanssa, ei kenelläkään ole varaa arvostella sinun valintojasi. Seksipositiivisuus on erittäin myönteinen kehityssuunta ja ihmiset ovat pikkuhiljaa alkaneet ymmärtää, että meillä on tarpeita ja niiden tyydyttämisen pitäisi olla vapaata ja hauskaa – ei vakavaa ja tuomittavaa.

Maksavatko seksitreffisivustot?

Kyllä. Turha sitä on kierrellä. Useimmat seksitreffisivustot maksavat. Rekisteröityminen on usein ilmaista, mutta maksuttomalla profiililla voit tavallisesti vain ja ainoastaan luoda oman profiilisi ja selata muiden käyttäjien kuvia. Ilmainen tili ei siis anna sinun esimerkiksi käyttää chat-ominaisuuksia tai ottaa muihin käyttäjiin yhteyttä muilla tavoilla.

Toki voit luoda ilmaisen profiilin useisiin palveluihin.. Se ei ole mikään ongelma. Mutta jos haluat oikeasti löytää seksiseuraa netistä, suosittelemme maksamaan 1-2 palvelun käytöstä ja panostamaan niihin. Siis oikeasti käyttämään aikaa ja olemaan aktiivinen. Kuten olemme yllä todenneet ja tulemme sinua tässä artikkelissa vielä myöhemminkin muistuttamaan: vain omalla aktiivisella toiminnallasi voit löytää panoseuraa. Sinua ei tulla hakemaan kotioveltasi automaattisesti pelkän rekisteröitymisen perusteella. Ehei. Sinun pitää nähdä vaivaa. Ja silti kaikki käyttäjät eivät löydä haluamansa kaltaista seuraa. Mikään ei ole varmaa, sanoi kissa, kun mummolla pöytää pyyhki.

Paljonko seksitreffisivustot sitten maksavat? No, hinta vaihtelee. Useimmilla sivuistoilla on tarjouksia uusille käyttäjille, jolloin ensimmäiset pari viikkoa saatat saada ihan vain muutamalla eurolla.

Kannattaa kuitenkin huomata, että maksulliset profiilit ovat usein jatkuvia. Jos siis et peruuta tilaustasi, saattaa se jatkua kuukausi toisensa perään huomaamattasi. Lue siis aina tilauksen ehdot ja tarkat hinnat tarkkaan ennen tilauksen vahvistamista. Näin sinulle ei tule yllätyksiä laskujen ja turhien kulujen muodossa. Jos käytät palveluita aktiivisesti, ei jatkuva tilaus tietysti ole mikään ongelma. Jos kuitenkin haluat vain kokeilla maksullisia ominaisuuksia, muista peruuttaa tilauksesi ajoissa, jotta vältyt turhilta maksuilta.

Vinkkejä seksiseuran hakemiseen netistä

Alle olemme keränneet omasta mielestämme parhaat vinkit seksiseuran löytämiseen. Panoseuran etsiminen ja treffien sopiminen netissä on omalla tavallaan ”taidetta”. Joillain meistä se taito on hallussa luonnostaan (itsekin olen suhteellisen supliikki mies), mutta toiset tarvitsevat hieman apua. Siksi halusimme kerätä alle vinkkejä, joiden avulla kokemattomammatkin miehet ja naiset pääsevät alkuun.

  • Ole aktiivinen: kuten olemme jo todenneet tässä artikkelissamme, ei sinua tulla hakemaan kotioveltasi. Yksikään unelmiesi prinssi tai likainen prinsessa ei tule kulli kovana tai tissit paljaana ovesi taa ja kysy ”nussitaanko”. Sopivan seksiseuran löytämiseen pitää käyttää aikaa ja nähdä hieman vaivaa. Ole siis aktiivinen. Luo profiili yhteen suosittelemistamme sivustoista, täytä profiilisi kunnolla, lisää profiilikuva (ja muutama muu kuva) ja ala selata muiden käyttäjien profiileja. Kun eteesi tulee mielenkiintoinen käyttäjä, laita hänelle viestiä!
  • Ole rehellinen: Treffisivustoilla ei ikinä kannata valehdella tai liioitella. Jos sinulla ei ole 25 sentin kyrpää tai et ole mikään bikini fitness -kisuli, miksi sanoisit niin? Kerro rehellisesti kuka ja millainen olet ja mitä haet. Tietysti tämä ei tarkoita, että heti pitää kertoa kaikki huonot puolet. Päinvastoin. Korosta hyviä puoliasi avoimesti! Lisäksi profiilissa kannattaa kertoa millaista seuraa on etsimässä. Kiinnostutko helposti pitkistä miehistä? Kerro se. Onko sinusta isot rinnat ja kunnon kurvit hyvä asia naisessa? Siitä kannattaa ehdottomasti kirjoittaa! Älä kuitenkaan ole liian nirso (”minulle käy vain isotissinen 171 senttinen gootti, joka rakastaa savenvalantaa” voi esimerkiksi rajoittaa hieman mahdollisuuksiasi löytää seuraa). Kerro mistä pidät ja mistä et – mutta pilke silmäkulmassa hyviä puoliasi korostaen.
  • Sovi tapaamisia: Pelkkä chattaily ei vie sinua petipuuhiin – sinun pitää olla rohkea ja oikeasti ehdottaa tapaamista. Ei tietysti suoraan ”nähtäiskö ja pantaisko”, vaan flirttaa ja tutustu toiseen käyttäjään ensin. Jos juttelu tuntuu sujuvan, ehdota tapaamista avoimesti!
  • Panosta profiiliin: Kuten yllä totesimme, on profiilissa tärkeää olla rehellinen ja kertoa siinä sekä itsestä että omista kiinnostuksen kohteista avoimesti ja positiivisesti. On ensiarvoisen tärkeää, että lisäät profiiliisi kuvan! On tutkittu, että kuvalliset profiilit saavat moninkertaisen määrän yhteydenottoja kuvattomiin verrattuna. Lisää siis hyvä edustava profiilikuva ja mieluusti muutama lisäkuva kansioihin.

Hyvän profiilin luominen

Kuten yllä todettua, hyvä profiilikuva on tärkeä! Kuva auttaa sinua herättämään muiden käyttäjien mielenkiinnon ja saamaan yhteydenottoja paljon todennäköisemmin.

Hyvä profiilikuva on houkutteleva: se on riittävän kaukaa, jotta kuvasta näkyy hieman millainen vartalotyyppi sinulla on – mutta kuitenkin niin läheltä, että kasvojesi piirteistä saa selvää.

Profiilissa pitää tietysti korostaa myös omia hyviä puoliaan. Isorintaisen naisen kannattaa tietysti hieman näyttää varustustaan, lihaksikkaan miehen ei kannata pullistella – mutta lihaksia kannattaa silti näyttää, hyvällä perseellä varustettujen kannattaa lisätä profiiliin kuvia myös takaapäin (esimerkiksi rannalta – ne toimivat aina).

Profiilikuvan tulisi olla siinä mielessä rehellinen, että sen nähnyt käyttäjä tietää, mitä sinulta voi odottaa. Älä siis käytä 10 vuotta vanhoja kuvia tai kuvia, joissa et näytä itseltäsi. Olitpa minkä näköinen ja kokoinen tahansa, sinulle on varmasti kysyntää. Esimerkiksi lyhyen ei kannata yrittää esittää pidempää kuin on – pyöreän ei kannata esittää laihempaa kuin on ja niin edelleen. Meitä on moneen mukaan ja se on hyvä niin. On parempi näyttää profiilikuvassa itseltään kuin saapua ensitapaamiseen niin, että vastapuoli ei edes tunnista sinua kuvasi perusteella.

Hyvä profiiliteksti on itsevarma. Et siis tekstissä vähättele itseäsi, vaikka meillä suomalaisilla on siihen aivan liian usein taipumusta. Kerrot avoimesti millainen olet ja korostat hyviä puoliasi. Samalla voit kuvailla mitä haet ja mikä etsimässäsi kumppanissa sytyttää (kun haet seksiseuraa, voit kuvailla ihan fyysisiä ominaisuuksia – esim. jos isot tissit ovat sinun juttusi, voit mainita, että pidät niistä – kutenkin hyvällä maulla).

Parhaiten toimivat flirttailevat tekstit, joista tulee läpi huumori ja pilke silmäkulmassa. Ironia ja vitsien heittely eivät toimi, mutta pieni leikkisyys ja flirtti kylläkin.

Varaudu ensitapaamiseen

Ensimmäinen tapaaminen kannattaa aina sopia julkiselle paikalle. Miksi? Koska ikinä et voi pelata liian varman päälle. Vaikka olisit toisen henkilön kanssa keskustellut pitkään, on silti aina parempi tutustua toiseen henkilöön kasvotusten julkisella paikalla. Luonnollisesti oletus on, että molemmat olette etsimässä panoseuraa hyvillä mielin.

Kun olette tutustuneet toisiinne kasvotusten esimerkiksi kahvilassa tai kuppilassa, voitte siirtyä petipuuhiin esimerkiksi toisen asunnolle tai hotellille, jos molemmat sitä yhä haluavat. Muistathan, että voit aina sanoa ei. Tapaaminen ei tarkoita, että seksi on varmaa tai että siihen olisi pakko suostua, vaikka toinen niin haluaisikin.

Aina ei nappaa – älä pety

Luonnollisesti tällaisen artikkelin lopuksi meidän on pakko mainita, että emme voi millään tavalla 100-prosenttisesti luvata menestystäsi. Ihan sama asutko Turussa, Tampereella, Helsingissä tai missä tahansa muualla – vaikka tarjontaa olisi paljon – ei seksiseuran löytäminen ole ikinä varmaa. Menestyksesi on hyvin pitkälti kiinni omasta aktiivisuudestasi. Jos ja kun aktiivisesti otat yhteyttä muihin käyttäjiin, parannat mahdollisuuksiasi jatkuvasti. Muista kuitenkin, että suoranainen vonkaaminen ja jatkuva ”tuutko mun luo nussii” -kyseleminen ei ole toimiva strategia. On paljon suositeltavampaa aloittaa kevyellä flirtillä, tutustua toiseen käyttäjään ja vasta, kun molemmat tuntevat olonsa mukavaksi, pyytää tapaamista.

Siis: aina netistä ei löydy haluamaasi seksiseuraa. Ja me emme voi taata, että löydät haluamaasi seuraa. Me vain pyrimme antamaan sinulle sopivia vinkkejä ja kertomaan mitkä sivustot ovat toimineet monille muille ja miksi.

Yhteenveto

Nyt tiedät jo paljon paremmin miten ja mistä löytää panoseuraa netistä. Tiedät myös miten luot hyvän profiilin ja osaat varoa ensitapaamisen sudenkuoppia. Nyt ei muuta kuin onnea matkaan, kokeile suosittelemiamme palveluita ja toivottavasti löydät panoseuraa netistä nopeasti!