Kauppa Seksitori.fi

Seksitori.fi verkkokauppa on laaja ja edullinen seksikauppa, josta löydät kaikki tarvitsemasi seksivälineet mihin tahansa käyttötarkoitukseen aina kunnon BDSM-hommista sensuelleihin seksiasuihin ja jättidildoista legendaarisiin Fleshlight-tekopilluihin asti. Yli 9000 tuotteen valikoima ja edulliset hinnat ovat täydellinen syy tutustua Seksitori.fi-verkkokaupan valikoimaan ja etsiä lisää villejä virikkeitä omaan seksielämääsi. Seksikauppaa pyörittää OÜ Relika, joka on perustettu 27 vuotta sitten. Yrityksellä on AA-luottoluokitus ja se pitää päämajaansa Virossa. Tuota yli 9000 tuotteen valikoimaa varten kaupalla on 2000 neliön varasto ja lajittelukeskus, josta tuotteet lähetetään Suomen lisäksi Baltian maihin ja Venäjälle. Jotta yritys voisi palvella suomalaisia asiakkata mahdollisimman hyvin, on sen yhteistyökumppaneina Paytrail (suomalaiset verkkomaksut), DHL, SmartPost, DSV ja Omniva. Näin voit olla varma, että tilauksesi tulee luotettavasti perille luvattuna toimitusaikana.

Yli 9000 tuotteen valikoima tietysti tarkoittaa, että Seksitori-verkkokaupassa riittää katsottavaa ja ihmeteltävää. Seksilelujen kuten dildojen, tekopillujen ja anaalitappien lisäksi kaupassa on myynnissä runsaasti myös vaatteita aina alusvaatteista näyttäviin seksikkäisiin farkkuihin asti. Lisäksi verkkokaupassa on erillinen seksiapteekki-osio, josta löydät kaikki tarvitsemasi seksuaaliterveyden tuotteet sekä lisäravinteita muun muassa halujen lisäämiseen ja orgasmien parantamiseen. Lisäksi suosittelemme tutustumaan Seksitori Outlet -osioon, josta löydät laajan valikoiman poistotuotteita todella halpaan hintaan. Tarjoukset ovat hyviä ja tuotteet menevätkin usein nopeasti. Erityisen paljon kaupasta löytyy erilaisia seksiasuja niin miehille kuin naisille. Valikoimissa on kaikkea alusasuseteistä, catsuiteista ja babydolleista orjattaren rooliasuihin ja plus-koon seksiasuihin asti. Tuotteita on paljon, joten joskus kauppaan saattaa jopa eksyä tuntikausiksi, mutta pääasiassa verkkokaupasta löytää etsimänsä tuotteet suhteellisen helposti. Maksutapoina käyvät suomalaiset verkkopankkimaksut, Visa ja MasterCard luottokortit sekä Diners Club ja jopa Bitcoin. Maksut (paitsi Bitcoin) käsitellään suomalaisen Paytrail Oy:n kautta. Toimitus tapahtuu postissa joko postitoimistoon tai Itella SmartPostin pakettiautomaattiin.

Meidän vertailumme sisältää myös Seksitori.fi -verkkokaupan seksilelut. Voit siis verrata kaupan hintoja muiden seksikauppojen hintoihin ja löytää parhaat tarjoukset helposti ja nopeasti. Tutustu alta Seksitorin valikoimaan ja tilaa suosikkituotteesi jo tänään!