Kauppa Antishop.fi

Antishop-verkkokauppa kuvaa itseään seksuaaliterveyskaupaksi. Yli 12 000 erilaisen tuotteen valikoimista löydät kaiken aina seksileluista (yli 2300 erilaista) naisten seksiasuihin (yli 3900 erilaista), fetissi- ja BDSM-tuotteisiin (yli 1800 erilaista) sekä kenkiin (jopa 100 erilaista). Antishop ei ole pelkkä verkkokauppa, sillä yrityksellä on lisäksi laaja 400 neliön myymälä Jyväskylän keskustassa. Mielenkiintoista kyllä, Jyväskylän liikkeessä on vielä huimat yli 3000 sellaista tuotetta, joita et verkkokaupasta löydä.

Antishop-verkkokauppa itsessään on helppokäyttöinen, vaikka tuotteita onkin tuhansittain. Löydät valikot sekä vasemmalta että yläpalkista. Klikkaamalla itsesi tuotekategoriaan saat esille lyhyet tekstikuvaukset ja pitkän tuotelistauksen. Kategorioiden avulla löydät nopeasti haluamasi tuotteet ja pääset tutustumaan laajaan valikoimaan. Osassa tuotteista on pitkät tuotekuvaukset, joista saat hyvin lisää tietoa seksivälineestä ennen tilaamista. Halutessasi voit selata kaupan valikoimaan myös brändin perusteella. Suosittuja brändejä ovat mm. LELO, Eros, E-Stim, Durex, Dorcel, Feelztoys, Fleshlight ja Fifty Shades Of Grey.

Fetish ja BDSM-tuotteille on oma erillinen osionsa Antishop-verkkokaupan sisällä. Valikoima on erittäin kattava ja kattaa kaiken kahleista, ruoskista, siveysvöistä ja naamioista nipistimiin ja sähköleluihin asti. Omien sanojensa mukaan Antishopin fetissi- ja BDSM-osasto on Suomen laajin ja tarjoaa vaihtoehtoja myös erikoisempaankin makuun – hellään ja ankaraankin käyttöön.

Fetissiosaston lisäksi Antishopissa on erittäin hyvä valikoima seksiasuja: yli 3900 naisten asua ja yli 1100 miesten asua. Tästä verkkokaupasta ei siis varmasti asuvalikoima lopukesken. Pelkästään naisten kumiasuja on yli 1000 erilaista ja naisten PVC-asuja yli 500 erilaista. Toki mukaan mahtuu hempeää ja sensuelliakin vaihtoehtoa niille, joille kumi ja nahka eivät ole se ykkösjuttu.

Seksilelu.net hintavertailusta löydät myös Antishop-verkkokaupan tuotteita. Vertaamme tuhansia tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotta sinä löydät suosikkituotteesi mahdollisimman halvalla. Alta löydät Antishopin valikoiman!