Jelqing – lue mitä on jelqing, kokemuksia ja saako tuloksia

Jelqing – lue mitä on jelqing, kokemuksia ja saako tuloksia

Netin syövereissä miehet puhuvat jelqing:stä lakkaamatta. Mutta mitä on jelqing? Toimiiko jelqing? Saako sillä tuloksia? Ja voiko siitä olla jotakin haittaa? Me otimme selvää!

Niin kauan kuin miehillä on ollut peniksiä, ovat he myös vertailleet niiden kokoja. Kullin koko on miehille jonkinlainen maskuliinisuuden mitta. Toki on totta, että tutkimusten mukaan naiset pitävät ennemmin hieman keskivertoa isommista kuin pienistä pippeleistä.

Mitä on jelqing?

Jelqing on venytystekniikka, jonka sanotaan lisäävän peniksen kokoa ja pituutta. Osa ihmisistä väittää, että jelqing on vanha arabialainen tekniikka, mutta tätä ei olla pystytty tähän päivään mennessä vahvistamaan.

Miten jelqing toimii?

Suurin osa oppaista neuvoo odottamaan kunnes olet melkein jäykkä. Siis selvästi jo turvonnut, mutta ei vielä kivikova.

  1. Hankkiudu puolikovaksi – siis turvonneeksi, mutta ei kivikovaksi.
  2. Levitä penikseen liukuvoidetta.
  3. Ota peniksen juuresta kiinni peukalolla ja etusormellasi – kuten pihtiotteella.
  4. Purista penistä sormilla ja ala vetää kättäsi kohti kullin kärkeä. Aivan kuin lypsäisit penistä.
  5. Päästä irti ja aloita alusta.
  6. Jatka useamman minuutin ajan. Suurin osa oppaista sanoo, että harjoitus ei saisi kestää yli 20 minuuttia kerrallaan.

Tarkkaa tieteellistä selitystä tekniikan toimivuudelle ei ole olemassa, mutta monen mielestä lypsäminen lisää peniksen kykyä ajaa verta itseensä erektion aikana ja näin kullin koko ja kovuus kasvaa.

Toiset uskovat, että jelqing aiheuttaa peniksen lihaksistoon mikrorepeämiä – aivan kuten kuntosalilla treenaaminen esimerkiksi hauikseesi – ja kroppa korjaa repeämät ja näin peniksen koko kasvaa. Siis ihan kuin salilla, mutta kikkelillesi.

Lääketieteellinen yhteisö ei kuitenkaan tue ajatusta. Toki penis kasvaa harjoituksen aikana, koska sinne pakkautuu lypsämisen myötä lisää verta. Ajatus siitä, että peniksen varsinainen koko kasvaisi, on monen lääkärin mielestä liioittelua.

Vinkki: Saman saat aikaan penispumpulla. Katso penispumput täältä.

Voiko jelqing olla haitallista?

Kyllä. Liiallinen jelqing voi aiheuttaa ongelmia. Liiallinen ulkoinen paine voi aiheuttaa vaurioita peniksen verisuonistoon. Voit siis aiheuttaa itsellesi jopa erektio-ongelmia ilman mitään takeita peniksen koon kasvusta.

Mitä suosittelette?

Me emme ole lääketieteellisesti koulutettuja. Meidän vinkkejämme ei siis saa ottaa sellaisina.

Oma näkemyksemme kuitenkin on, että jelqing kuulostaa riskialttiilta. Voit mahdollisesti aiheuttaa itsellesi vahinkoa, vaikka hyödystä ei ole mitään todisteita.

Siksi me suosittelemme ennemmin kokeilemaan luonnollisia tapoja saada kovempi erektio. Sekä tietysti karvojen ajelua ja laihduttamista. Ne molemmat saavat kullisi näyttämään isommalta!