Treffivinkit: 9 treffi-ideaa piheille paskiaisille

Treffivinkit: 9 treffi-ideaa piheille paskiaisille

Men’s Health kirjoitti loistavan artikkelin pihien paskiaisten treffi-ideoista. Ota nämä treffivinkit talteen, jos haluat pitää hauskaa, mutta halvalla!

Jos kaikki menee putkeen, ehkä pääset testaamaan kauttamme tilattuja kondomeja, seksiasuja tai jotakin muuta kivaa.

1. Lähde rannalle

Ranta on ilmainen, mutta aina ihana (paitsi, jos nyt sattuu olemaan tavallinen suomalainen kesäkeli). Hanki treffeille vähän eväitä, kuten mansikoita, herneitä, juustoja ja keksejä. Jos oikein haluat pistää ranttaliksi, niin hanki pullo jotakin edullista kuohuvaa. Alle kympillä saa siedettävän pullon, jos vain osaa etsiä.

2. Kokkaa

Kokkaaminen on tavallisesti halvempaa kuin ulkona syöminen. Samalla voit esitellä kokin taitojasi treffiseurallesi. Samalla saat hyvän tekosyyn testata miten Netflix ja Chill toimii kokkaustesi päätteeksi.

Esimerkiksi italialainen lihapullapasta on yllättävän edullista, mutta silti harvinaisen herkullista – jopa huonon kokin käsistä.

Treffivinkki: Tarjoile annos viinin kanssa. Punaviini rentouttaa ja saa sopivalla tavalla hormonit hyrräämään. Rajoita tarjoilu kuitenkin 1-2 lasilliseen. Kännissä ei halua kukaan koipia.

3. Vaeltakaa

Ei, en tarkoita 40 päivää läpi Saharan. Mutta esimerkiksi lähimetsässä samoaminen tai viereiselle nyppylälle kiipeäminen on mukavaa yhteistä puuhaa. Ehditte jutella hyvin, tutustua toisiinne ja samalla sosiaalinen media pysyy kätevästi poissa kuvioista, kun joudutte katsomaan eteenne askeltaessanne.

4. Lähtekää IKEA:an

Kyllä. Kuulostaa oudolta, mutta odota! Sisustusavun pyytäminen saa toisen tuntemaan olonsa tärkeäksi. Samalla saat kokea miten toinen reagoi ihmismassoihin ja kaupassa käymiseen.

Treffit on mahtava lopettaa IKEA:n lihapulliin ja perunamuusiin. Ne ovat herkullinen yhdistelmä!

Okei, ehkä tämä ei sovi ekoille treffeille. Mutta vaikka parin kuukauden deittailun jälkeen tätä voi jo kokeilla.

5. Pubikierros

Ottakaa ilo irti Happy Hour -tarjouksista! Sopikaa etukäteen, että jokaisessa baarissa otetaan vain yksi juoma. Sitten vain vaellatte baarista toiseen. Juttu alkaa varmasti sujua neljännen tai viidennen baarin jälkeen.

6. Nauttikaa kulttuurista

Moni museo on ilmainen tai lähes ilmainen. Juteltavaa riittää ja samalla opitte toistenne näkemyksistä jotakin uutta. Teoksia on hauska yhdessä joko kehua tai arvostella.

Treffivinkki: Jos haluatte hieman maustetta museokokemukseenne, varatkaa paikka museon yökierrokselle.

7. Piknik

Menkää yhdessä kauppahalliin tai torille ja valitkaa tuoreita, mutta edullisia aineksia piknik-koriinne. Suunnatkaa sitten joko läheiselle luontoalueelle tai yhteen kaupungin puistoista. Hinta pysyy kurissa, kun ostatte halpoja tuotteita. Esimerkiksi mansikat ovat kuumimpaan sesonkiaikaan jo ihan siedettävän hintaisia.

8. Antakaa tanssijalan viedä

Kaupungit ja järjestöt järjestävät usein lähes ilmaisia tanssikursseja pariskunnille. Ota hyöty irti ja anna tanssiajalan viedä. Jos homma toimii tanssilattialla, voit olla varma, että se toimii petipuuhissakin (no, et nyt ihan varma, mutta ainakin se kertoo hyvää).

9. Leikkikää turistia

Ei, emme tarkoita makuuhuoneessa – vaikka sekin kyllä kuulostaa hyvältä idealta.

Käykää läpi kotikaupunkinne erikoisempia nähtävyyksiä. Hinta pysyy helposti aisoissa, jos hyödynnätte polkupyöriä tai kävelette paikasta toiseen. Suomessa joukkoliikenne on myös suhteellisen edullista, joten bussiin hyppääminen ei varmasti tuhoa illan budjettia. Saatat yllättyä kuinka paljon omassa kotikaupungissasi on nähtävää, kun oikein alat tutkia!

Yhteenveto

Yltä löysit 9 oivaa ideaa treffeille. Laita nämä treffivinkit hyvään käyttöön ja pyydä ihastustasi deiteille jo tänään!

Toivomme, että deitit menevät putkeen ja pääset testaamaan jotain sivustollamme esiteltyjä tuotteita uuden treffikumppanisi kanssa!