Joululahjat 2018: parhaat lahjaideat naisille & miehille

Joululahjat 2018: parhaat lahjaideat naisille & miehille

Mietitkö, mitä ostaa joululahjaksi aviomiehelle, vaimolle, tyttöystävälle, poikaystävälle tai vaikka vaan naapurin Jarmolle tai Sirpalle? Ei hätää. Me kerromme sinulle vuoden 2018 parhaat joululahjat ja joululahjaideat niin miehille kuin naisille.

Kyllä. Ne kaikki liittyvät seksiin.

Koska mikä olisikaan parempi lahja kuin seksuaalinen nautinto? No tietysti seksuaalinen nautinto, jollaista toinen ei ole ikinä ennen kokenut. Ostamalla esimerkiksi kunnon dildon, seksiasun, käsiraudat tai vaikkapa miesten G-pistekiihottimen – tarjoat kumppanillesi kokemuksen, jollaista hän ei välttämättä ole ikinä ennen saanut.

Mutta se niistä turhista löpinöistä. Katso alta ideoita vuoden 2018 joululahjoiksi.

Seksiasu / rooliasu

Listamme ykkösenä killuvat rooliasut ja seksiasut. Ja syy siihen on yksinkertainen: ne ovat lahja niin miehelle kuin naiselle. Mies voi ostaa asun naiselle – osta vaimollesi tai tyttöystävällesi vaikkapa seksikäs body, näyttävät alusvaatteet tai jos tiedät mistä toinen pitää, jotakin villimpää kuten poliisin, hoitsun tai orjan asu. Nainen voi ostaa asun itselleen: pue asu päällesi jouluaattona ja anna miehellesi “lahja” ennen joulusaunaan siirtymistä. Ja voipa nainen ostaa seksiasun myös miehelle. Etenkin erilaisia SM, PVC ja kumiasuja on miehille tarjolla runsaasti.

Seksiasut ja rooliasut ovat täydellinen tapa päästä tunnelmaan milloin ja missä tahansa. Ne tuovat kantajalleen itsevarmuutta ja toiselle osapuolelle ihanaa silmänruokaa. Kostea mirri ja kova kikkeli ovat taattua tavaraa!

Käytä seksiasua esileikkiin esimerkiksi määräämällä kumppanisi istumaan tuoliin, käskemällä häntä pitämään kätensä paikoillaan (ei koskemista) ja kiusoittele häntä esimerkiksi hivelemällä häntä, antamalla hänen katsoa sinua, hieromalla häntä – tai käskemällä häntä katsomaan, kun alat itse masturboida vastapäisellä tuolilla.

Katso seksi- ja rooliasut täältä >>

Hierontaöljy

Hierontaöljyn ei tarvitse välttämättä olla eroottinen joululahja. Yhdessäolo, koskettaminen ja toisen hyväileminen ovat erittäin tärkeitä asioita parisuhteessa. Joskus hierontakin voi muuttua eroottiseksi – helpostihan ne sormet tietysti lipeävät niskasta aina takapuoleen ja reisien väliin asti.

Mies: osta naiselle lahjaksi hierontaöljy ja anna öljyn mukana kortti, johon on merkattu esimerkiksi 10 hierontakertaa, jotka nainen saa lunastaa milloin haluaa.

Vertaa hierontaöljyt >>

Eroottiset “lahjakortit”

Kirjoita lista erilaisista seksuaalisista akteista, jotka tiedät olevan miehen tai naisen haluamia. Lahjakortissa voi esimerkiksi olla ensin aktin nimi ja sitten tyhjä kenttä, johon kirjoitat milloin akti on lunastettu. Se voisi olla jotakin tämän tyylistä

Palvelu

Lunastettu / allekirjoitus
Eroottinen hieronta
Suihinotto sohvalla
Suihinotto sängyssä
Suihkuseksi
Sidottu yllätys
”Ei koskemista” -kokemus
Jälkiruokaa alastomalta vartalolta
Olen orjasi -ilta
Uusi anaalikokemus
Roolileikki (valitse teema)

Aktit tai tehtävät voivat olla jotakin tuttua ja turvallista – tai sitten jotakin täysin uutta, mitä ette ole ikinä ennen kokeilleet. Sidottu yllätys voi esimerkiksi sisältää kumman tahansa osapuolen sitomisen – esimerkiksi nainen voi antaa lahjakortin, jossa mies saa sitoa naisen ja tehdä tälle mitä haluaa.

Tietysti lahjan saaja voi lunastaa akteja yksi kerrallaan milloin haluaa – ja sinä annat ne hänelle.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa lahjakortin myös suoraan seksikauppaan ja sopia, että käytätte lahjakortin yhdessä. Tai että vaimo, tyttöystävä, aviomies tai poikaystävä – saa itse valita mitä haluaa seksikaupasta.

Suosittelemme: Huippukivan lahjakortit

Eroottinen valokuva tai kalenteri

Jos rohkeutta riittää, voit teettää itsestäsi eroottisen valokuvan tai suoranaisen nakukalenterin, josta miehesi tai vaimosi saa nauttia pitkään. Kuvalahjan yksi parhaista puolista on sen vaikutus seksielämäänne pitkällä aikavälillä: esimerkiksi kalenteriin mies / nainen voi palata useamman kerran kuukaudessa, kiihottua ja saada ideoita ja illalla ottaa sinut kunnolla.

50 Shades of Grey -kamaa

Onko teillä vielä sidonta- ja rankaisujutut kokeilematta? 50 Shades of Greyn myötä kevyt sidonta ja rankaisu on noussut meillä ja maailmalla suureen suosioon. Ja siinäpä vasta onkin oiva joululahjaidea! Osta verkosta esimerkiksi käsiraudat tai muut sidontavälineet, sido kumppanisi ja anna tälle ennennäkemätön kokemus. Muista kuitenkin sopia sitomisen ja rankaisun säännöistä ennen leikkiin ryhtymistä!

Suosittelemme tutustumaan myös erilaisiin 50 Shades of Grey -tuotteisiin, joita on satoja erilaisia.

Eroottinen parisuhdepeli

Tunnettuin eroottinen peli lienee asentonopat eli ns. Lovers Dice -nopat. Yleensä noppia on kaksi: ensimmäinen kertoo mitä tehdään (koskea, hieroa, suudella, kutittaa, imeä, jne) ja toinen mihin ruumiinosaan (kaula, korvat, rinnat, huulet, jne). Aluksi sovitaan kauanko jokainen tehtävä kestää, esimerkiksi 1 minuutin. Tämän jälkeen noppia heitetään vuorotellen.

Erilaisia parisuhdepelejä on kuitenkin runsaasti aina pelilaudoista ja korttipeleistä erilaisiin hieronta- ja sidontahaasteisiin asti.

Mitä vain anaaliin

Jos molemmat nautitte peppuseksistä, miksei ostaa jotakin uutta ja villiä lelua tuomaan vaihtelua peppuleikkeihin? Anaalihelmet, geishakuulat, anustapit ja tietysti miesten eturauhaskiihottimet ovat kaikki suhteellisen edullinen joululahja, mutta sitäkin nautinnollisempi.

Jos ette ikinä aikaisemmin ole kokeilleet anaaliseksiä, ehkä joulu 2018 on teille käänteentekevää aikaa! Osta miehelle tai naislle (tai ostakaa yhdessä) aloittelijan anaalitappipaketti, joka sisältää useita eri kokoisia tappeja aina pienistä ensikertalaisen puikoista pidemmälle ehtineen isompiin tappeihin. Muista samalla ostaa liukuvoidetta – ja jos ette aikaisemmin ole kokeilleet peppujuttuja, kannattaa lukea vinkit peppuseksiin blogistamme.

Yhteenveto

Vuoden 2018 parhaat joululahjat ovat eroottisia! Seksikäs rooliasu, jättimäinen dildo, miehen eturauhaskiihotin, eroottiset “lahjakortit” tai vaikkapa kunnon anaalitappi. Nämä sopivat niin sinkulle, parille kuin ryhmille – näistä tykkäävät miehet ja naiset. Joten ota lahjaideat ylös ja tilaa omasi netistä!