Mitä on electrosex? Katso parhaat sähköseksi-tuotteet

Mitä on electrosex? Katso parhaat sähköseksi-tuotteet

Sähköseksi eli elektroseksi eli electrosex eli electro-sex (niin, tarkka kirjoitusasu ei ole vielä kenellekään selvä) on nimensä mukaisesti sähkön käyttämistä eroottiseen nautintoon.

Tavallisesti tämä tarkoittaa erikseen sähköseksiin suunniteltujen seksilelujen käyttämistä (älä kokeile tunkea haarukkaa pistorasiaan – homma ei toimi niin). Sähköseksi stimuloi kehon hermostoa ja tuottaa sitä kautta intensiivisiä tuntemuksia.

Elektroseksi sai syntynsä BDSM-yhteisön kokeiluista, joissa sitä käytettiin muun muassa rankaisuleikeissä. Sähköseksi ei kuitenkaan ollut lopulta kunnon rankaisua – vaan tuntui niin mielenkiintoiselta, että se alkoi levitä BDSM-skenen ulkopuolellekin. Ja nyt ”tavalliset vanillaparit” ovat kiinnostuneet siitä.

Joskus sähköseksistä käytetään myös nimityksiä elektro- eli sähköstimulaatio (e-stim) ja sähköleikki (electroplay).

Tuntemukset & kokemuksia

Sähköseksi tuottaa vastaanottajalleen kevyesti kutittavan ja pistelevän tunteen, joka eroaa vahvasti perinteisten seksilelujen kuten vibraattoreiden tuomasta kokemuksesta. Sähkö stimuloi hermostoasi ja lähettää signaaleja pitkin koko vartaloasi. Koska suurin osa kropastasi on itse asiassa vettä, pienikin sähkövirta kulkee sen lävitse nopeasti ja tehokkaasti.

Seksilelut sähköseksiin

Netin verkkokaupoista löydät laajan valikoiman erilaisia sähköseksileluja.

KinkLab NeonWand seksileluTäydellinen valinta: Kokeile KinkLab NeonWand -lelua. Sähköistä seksielämäsi!

NeonWand tuottaa ihollesi sähkölatauksen, joka nipistelee ja lämmittää. Sauvaan kuuluu 4 erilaista vaihtopäätä ja latauksen voimakkuuta voi säädellä helposti. Laitteen maksimiteho on 10 wattia – ja halutessasi voit vahvistaa tuntemuksia vielä lisää käyttämällä hierontaöljyä iholla.

NeonWandiin on saatavilla myös mielenkiintoisia lisäosia. Oma suosikkimme on KinkLab Electro-Whip – sähköinen ruoska, jonka iskut tuntuvat koko kehossa. Ruoskan kanssa tuntemukset ovat vahvempia, joten aloita alhaisemmalla voimatasolla!

Saksalaisen Sextremen ElectroSex-setti on toinen mahtava tuotepaketti sähköseksin aloittamiseen. Paketissa on mukana paristoilla toimiva virtalähde, jossa on kaksi ulostuloa (voit käyttää kahta eri laitetta samanaikaisesti virtalähteen kanssa). Tilaa mukaan esimerkiksi electrosex-käsineet ja täydellinen ilta on taattu.

Electrosex:iä aloittelijoille

Päästäksesi alkuun sähköseksissä, tarvitset ensin tietysti electrosex-seksilelun. Voit käyttää sähköseksilelua yksin tai kumppanin kanssa. Itse tuotteen lisäksi sinun tulee ymmärtää mikä on turvallista ja mikä ei.

Ensimmäinen kerta

  1. Ensin, poista kaikki metalliset korut. Ihan vain varmuuden vuoksi.
  2. Kokeile tuotteita aina ensin kätesi ihoon. Kun huomaat miltä välineet tuntuvat kätesi iholla, voit siirtyä erogeenisiin alueisiin.
  3. Jos seksivälineessä on tehonsäätö, aloita käyttö aina matalimmalla tasolla. Kun olet tiedät miltä laitteen käyttö tuntuu ja onko kokemus miellyttävä, voit lisätä tehoja.
  4. Kun lopetat lelujen käytön, sammuta ne aina kokonaan ennen kuin päästät niistä irti tai lasket niitä mihinkään.

Käytänkö liukuvoidetta?

Liukuvoiteen käyttäminen on kaksiteräinen juttu: toisaalta se saattaa vahvistaa sähkön tuomia tuntemuksia – eli tekee electrosex:stä toisille voimakkaampaa – mutta toisaalta se suojelee ihoa erilaisilta reaktioilta. Suosittelemme sinua kokeilemaan itse tykkäätkö siitä liukkarilla vai ilman. Tavallisesti sähköseksiin suositellaan vesipohjaista liukuvoidetta – ei silikonipohjaista, sillä se voi vaikuttaa seksivälineisiin negatiivisesti. Tarkat ohjeet kannattaa lukea tuotteen käyttöohjeesta.