Doggy style -seksi: 8 tapaa tehdä asennosta nautinnollisempi

Doggy style -seksi: 8 tapaa tehdä asennosta nautinnollisempi

Doggy style jakaa mielipiteitä. Toiset rakastavat (etenkin moni mies). Toiset vihaavat. Tai noh, vihaaminen on kovin vahva sana. Ehkä… Seksi Doggy style -asennossa tuntuu joskus vain vähemmän lumoavalta.

Tunnetusti doggy style tarjoaa kuitenkin kaikkein syvimmän penetraation. Ja lisäksi G-pisteeseen osuminen on oikeassa kulmassa mahdollista. Lisäksi joillekin ”koiratyylin” antama ”anonyymiys” (kun ette tuijota toisianne suoraan silmiin) on itse asiassa parempi orgasmin saamisen kannalta. Tässä asennossa nimittäin kummankaan osapuolen ei tarvitse välittää naamansa ilmeistä.

Vihasitpa tai rakastit doggy style -seksiä, meillä on sinulle pari vinkkiä miten tästä seksiasennosta saa vielä nautinnollisemman!

1. Vaihtakaa pystysuorempaan asentoon

Moni nainen (ja mies) valittaa, että doggyssä polvet ja selkä joutuvat koville ja alkavat sattua. Tämä on helppo korjata vaihtamalla asento pystympään. Sen sijaan, että olisitte polvienne varassa, nouskaa seisomaan jalkapohjillenne ja yksinkertaisesti nojatkaa molemmat eteenpäin esimerkiksi pöydän tai sohvan yli.

2. Siirtykää pois makuuhuoneesta

Doggy style ei vaadi sänkyä. Sitä voi harrastaa vaikka kadulla roskisten takana (tosin se on laitonta Suomessa, joten emme suosittele kokeilemaan). Meidän suosituksemme on kuitenkin kokeilla seksiasentoa tai jotakin sen variaatiota myös sohvalla, saunan lauteilla (jos olette polvillanne, suosittelemme ottamaan pehmusteita mukaan) ja pesukoneen päällä. HURRRRRR, sitä linkousta!

3. Ota tyyny mukaan

Perinteisen nelin kontin -asennon sijaan vastaanottava osapuoli edessä ottaakin päänsä ja ylävartalonsa alle tyynyn, jota vasten nojaa. Näin kädet saavat levätä, selkä on selvästi jyrkemmässä kulmassa ja samalla penetraatiokulma muuttuu jyrkemmäksi!

4. Muistakaa nännit

Doggy on täydellinen asento rintojen hyväilyyn. Voitte hyväillä naisen rintoja joko molemmat – tai antaa miehen (tai kuka siellä takana onkaan) hoitaa hyväily samalla kun vastaanottava osapuoli vain nauttii tilanteesta.

5. Peilin edessä

Tavallisestihan kasvoista ei ole doggyssä mitään tietoa – mutta entä jos olisi? Hankkikaa siis peili, josta näette itsenne tässä asennossa. Jos oikein intoudutte, voitte näyttää toiselle selvin ilmein ja elein miten paljon tilanteesta nautitte!

6. Ottakaa mukaan vibraattori

Samalla kun mies työntää takaa intohimoisesti, voi nainen hyväillä klitoristaan vibraattorilla. Tämä on yksi varmimmista tavoista saavuttaa orgasmi doggy style -asennossa!

7. Ottakaa mukaan anaalitappi

No, tätä tietysti pitää myös kokeilla! Olettekos te innostuneet anaaliseksistä? Me olemme! Ja osana perinteistä doggy style -seksiäkin on nautinnollista pitää anustappia mukana menossa. Muistakaa vaan käyttää riittävästi liukastetta anaalitapin kanssa!

Jos haluatte yhdistää molemmat yllä olevat vinkit, niin laitatte tietysti anustapin anaaliin, miehen työntymään vaginaan, nainen hyväilee klitoristaan vibraattorilla samalla kun mies yrittää vielä hieman hamuilla nännejä (tai vaihtoehtoisesti voihan sitä pakaroitakin kevyesti piiskata, sekin on kivaa). Koko setti kerralla!

8. Kokeilkaa anaalia

No, sitten seuraava vaihe voi tietysti olla ihan puhdas anaalipenetraatio. Tässäkin tärkeintä on pitää huolta puhtaudesta ja liukkaudesta. Käyttäkää siis riittävästi liukastusvoidetta ja jos kikkeli on ollut jo vaginassa, tulisi kondomi vaihtaa ennen anaalipenetraatiota.

Yhteenveto

Doggy style on mahtava ja nautinnollinen, mutta sen ei missään nimessä tarvitse olla joka kerta samanlainen. Kokeilkaa yhdistää siihen uusia paikkoja, uusia seksileluja ja tehkää asennosta uusia variaatioita. Näillä vinkeillä doggystä voi nauttia päivästä ja vuodesta toiseen!