Parhaat seksiasennot 8+1 – Vinkit, joita on pakko kokeilla

Parhaat seksiasennot 8+1 – Vinkit, joita on pakko kokeilla

Milloin viimeksi kokeilit uutta seksiasentoa? Niimpä. Moni meistä ”tyytyy” niihin tiettyihin perinteisiin asentoihin, joihin olemma vuosien varrella tottuneet. Mutta muista, että uusi on aina jännittävää. Siksi me halusimme esitellä top 8 seksiasennot, joita jokaisen pitäisi kokeilla – jo tänään! Kaupan päälle saat yhden hyvän vinkin kaikkiin asentoihin.

Alta löydät seksiasennot, jotka ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Emme sano, että ne ovat maailman parhaat, mutta kokemuksien perusteella voidaan todeta niiden olevan aika mahtavia.

1. Coital Alignment Technique eli CAT

Hieno englanninkielinen termi. CAT eli Coital Alignment Technique on versio perinteisestä lähetyssaarnaajasta, jossa mies laittaa jalkansa suoriksi ja nainen kietoii jalkansa miehen takapuolen ympärille. Mies nostaa kroppaansa ylemmäs (napa lähemmäs kohti naisen naamaa). Miksi? Koska miehen noustessa ylemmäs ja naisen kietoessa jalat miehen ympärille, klitoris saa enemmän stimulaatiota penetraation aikana. Useimmissa asennoissa ei näin tapahdu. CAT siis yhdistää vaginaalisen nautinnon klitoriksen kiihottamiseen, mikä johtaa herkemmin naisen orgasmiin.

2. Olkapaat olalle

Unohtakaa perinteinen lähetyssaarnaaja. Tämä on uusi lähetyssaarnaaja. Nainen makaa selällään ja nostaa jalkansa miehen olkapäille. Tarvittaessa naisen lantion alle voidaan asettaa tyyny tai muu koroke – suurimman nautinnon saamiseksi asento nimittäin yleensä vaatii, että naisen lantio on hieman koholla. Mies käytännössä taittaa naisen ”kahtia” keskeltä ja penetroi syvälle – ja kovaa.

Kun, tai siis jos, nainen tuntee pääsevänsä lähelle orgasmia, voi hän vaihtoehtoisesti myös laskea jalkansa alas tai kietoa ne miehen ympärille ja yrittää saavuttaa CAT-asennon (coital-alignment technique).

Oikein joustaville naisille löytyy myös ”pannukakku” -versio, jossa mies taittaa naisen täysin kaksinkerroin (reidet rintaan asti). Koska naisen liikkuvuus on tällöin rajattua, on mies 100 % kuskin paikalla.

3. Horisontaalista hauskaa

Nainen yksinkertaisesti makaa mahallaan, mutta työntää hieman takapuoltaan ylös. Miksi tämä seksiasento on niin hyvä? Koska mies voi työntyä takaa juuri oikeassa kulmassa ja samalla nainen voi hennosti hieroa klitoris-aluettaan sänkyä vasten. Naisen tehtävä on siirtää takapuoltaan juuri oikeaan kulmaan maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi (oman, ei miehen – mies nauttii tästä joka tapauksessa).

4. Käänteinen V

Nainen pitää jalkansa yhdessä, mutta mies levittää omansa V-asentoon. Tavallisestihan olette varmasti tehneet toisin päin. Tässä asennossa kullin sisään työntäminen vaatii hieman enemmän tarkkuutta, mutta lopputulos on molemmille osapuolille paljon tiukempi tuntuma, joka johtaa molemminpuoliseen hekumaan. Tämä asento voidaan tehdä sekä mies että nainen päällä – ihan oman makusi mukaisesti.

5. Läheinen lusikka

Myös emotionaalinen yhteys on seksissä tärkeää. Vaikka moni sen unohtaakin. Ja lusikka on paras seksiasento tunteelliseen yhteyteen. Nainen makaa kyljellään, mies hänen takanaan. Sen sijaan, että mies työntyisi edestakaisin (sisään-ulos), hänen tulisi pysytellä naisen sisällä ja hellästi painautua vaginan etuseinämää vasten (ylös-alas). Näin nainen saa jatkuvaa stimulaatiota, mikä johtaa todennäköisemmin orgasmiin.

Suosittelemme samanaikaisesti käyttämään käsiä klitoriksen hyväilyyn. Jos mies osaa hommansa, voi se olla hänen työnsä. Jos nainen luottaa enemmän itseensä, voi hän luonnollisesti stimuloida itseään.

6. Teräsmies

Nainen asettautuu mahalleen korkean pinnan kuten pöydön reunall niin, että hänen lantionsa on juuri pinnan päällä. Mies nappaa naista reisistä kiinni ja penetroituu takaa päin. Näin nainen on ikään kuin ”teräsmies”, joka lentää. Nainen voi halutessaan yrittää tässäkin asennossa kietoa jalkojaan miehen lantion ympärille samalla kun mies nauttii näkymistä.

7. Eteenpäin nojaava käänteinen lehmityttö

”Reverse Cowgirl” eli käänteinen lehmityttö on asento, jossa mies makaa selällään ja nainen istuu tämän päälle selkä miehen kasvoja kohti. Asento jo tällaisenaan on hyvä, mutta nainen voi tehdä siitä toisenlasen variaation nojaamalla eteenpäin (nojaamalla miehen reisiin tai sänkyyn reisien alla). Nojaamalla eteenpäin saat lisätukea käsillesi ja tarjoat miehellesi upeat maisemat takapuoleesi. Jos tykkäätte peppujutuista, voi mies tässä seksiasennossa helposti hyväillä myös peräaukkoasi.

8. Kasvotusten istuen

Mies istuu joko sängyn laidalla tai tuolissa, nainen asettautuu hänen syliinsä kasvot kohti miestä. Koska mies istuu käytännössä vain paikoillaan, nainen on ohjaksissa ja määrittää kuinka nopea, vahva ja syvä penetraatio on. Asento on mukava, joten sitä voi jatkaa pitkään. Tämä seksiasento tuntuu erittäin intiimiltä ja luo samalla läheisyyttä. Jos olette todella pervoja, voitte katsoa toisianne silmiin aktin aikana (vitsi – mutta toisaalta asia, jota kannattaa miettiä).

+1 Pallien kutittelu

Ihan sama mitä teette ja mikä seksiasento teillä on meneillään, jos siihen voi yhdistää pallien hyväilyä – joko kutittelemalle tai kevyesti vetämällä – tehkää se. Muistakaa kuitenkin, että kivesten puristaminen ei itse asiassa ole suurelle osalle miehistä nautinnollista. Hyväily, kevyt vetäminen ja kutittelu sen sijaan ovat.

Yhteenveto

Nyt tiedät mitkä ovat vuoden kuumimmat seksiasennot. Mikä on paras seksiasento? Se riippuu sinusta. Käy siis läpi suositeltuja asentoja yksi kerrallaan, muista vinkit ja löydä oma suosikkisi!