Mies laukeaa nopeasti – 10 vinkkiä miten kestää sängyssä pidempään

Mies laukeaa nopeasti – 10 vinkkiä miten kestää sängyssä pidempään

Kaikki meistä on varmasti joskus kokenut sen: mies laukeaa nopeasti. Jos ennenaikainen siemensyöksy on todellinen ongelma, kannattaa siitä keskustella lääkärin kanssa. Jos se ei kuitenkaan ole jatkuvaa ja haluat kokeilla kotikonsteja, annamme seuraavaksi muutaman vinkin miten miehen saa kestämään pidempään.

Ennenaikainen siemensyöksy tapahtuu virallisen määritelmän mukaan, jos mies kestää 2 minuuttia tai tämän alle. Jos mies tulee näin nopeasti jatkuvasti, kannattaa asiasta keskustella ammattilaisen kanssa.

Eri tutkimusten mukaan mies kestää sisällä keskimäärin noin 5-6 minuuttia.

1. Pidempi esileikki

Esileikkikin on jo seksiä. Jos mies tulee nopeasti, on yksi kaikkia tyydyttävä ratkaisu panostaa enemmän aikaa esileikkiin. Mies voi antaa naiselle eroottisen hieronnan, hyväillä tätä ensin vaatteiden päältä, suudella pitkään ja ottaa naiselta suihin. Pillun nuoleminen on harrastuksista jaloin.

2. Asennon vaihtaminen

Joskus yksi asento vain tuntuu kiihottavan kikkeliä liikaa. Silloin asennon vaihtaminen saattaa olla toimiva ratkaisu. Jos löydätte asennon, josta nainen nauttii suuresti, mutta joka ei kiihota miestä liikaa, hienoa! Pelkkä asennon vaihtamiseen liittyvä hetken siirtyminen ja penetraation lopettaminen voi olla riittävästi antamaan miehelle selvästi lisää aikaa suoritukseen.

3. Ota tauko

Yksinkertaista: pidä pieni tauko. Suutele naista kiihkeästi, mutta vältä peniksen stimulointia. Et menetä jäykkyyttäsi, sillä kosketat ja suutelet yhä – mutta pahin stimulus ehtii laskea. Seksin aikana ei pitäisi olla kiire, joten pienestä tauosta ei ole haittaa.

4. Tsemppaa itseäsi

Joskus tämäkin toimii. Huuda itsellesi mielessäsi ”älä tule vielä, älä tule vielä” tai ”jaksa hänen takiaan, jaksa”. Kun keskityt tsemppaamiseen, saattaa tulemisen tunne rauhoittua ja kestät sängyssä pidempään.

5. Keskity naiseen

Pelkän tauon pitämisen sijaan käännä huomiosi 100-prosenttisesti naiseen. Voit esimerkiksi sormettaa häntä tai ottaa häneltä suihin vaikkapa 2-10 minuutin ajan. Nainen ei välttämättä edes tajua miksi siirryit näihin hommiin, vaan nauttii joka hetkestä. Parin minuutin päästä jatkat jälleen ja kestät pidempään!

6. Ajattele jotakin ei-seksuaalista

Olipa se sitten kuollut eläimen raato maantiellä, veroilmoitus tai vaikkapa oma pomosi työpaikalla, ei-seksuaalisten tai tavallisten asioiden ajatteleminen saa miehen kestämään pidempään. Älä jatka tätä kuitenkaan liian pitkään ettet mene pehmeäksi (ja hei, osa meistä saa erektion veroilmoituksestakin).

7. Masturboi

Ensinnäkin, masturboimalla opit tuntemaan itsesi paremmin. Tiedät paremmin milloin olet tulossa ja mitkä tuntoaistimukset saavat sinut tulemaan herkimmin.

Toisekseen, masturbointi noin 1-2 tuntia ennen seksiä auttaa sinua kestämään sängyssä pidempään. Pahimmat paineet on purettu ja mies jaksaa!

8. Käytä paksua kondomia

Kondomin käyttö vähentää peniksen herkkyyttä. Jos siis tulet herkästi sängyssä, voi niinkin yksinkertainen ratkaisu kuin kondomin käyttäminen auttaa kestämään pidempään. Vertaa hinnat ja tilaa kondomit netistä.

9. Kokeile puristustekniikkaa

Kun tunnet tulevasi, ota kulli ulos ja purista sen päätä (heti terskan takaa) noin 10-15 sekuntia kovaa. Useimmilla miehillä tämä stoppaa ejakulaation tulemisen ja olet hetken kulutta taas valmis tositoimiin. Huomaa kuitenkin että liian pitkät tai liian kovat puristukset voivat aiheuttaa erektion menettämisen. Voit harjoitella oikeaa tekniikkaa masturboidessasi, jotta tiedät miltä se tuntuu.

10. Kokeile puuduttavaa voidetta

Coolmann-puudutusvoide puuduttaa kevyesti ja auttaa täten hidastamaan ejakulaatiota. Kaikki eivät puudutusvoiteiden tuomasta tunteesta tykkää, joten tuotetta kannattaa kokeilla etukäteen ennen seksiaktia. Lisäksi voidetta kannattaa ensin hieroa käteen ennen kuin käytät sitä munaasi. Näin varmistat, ettei ihosi saa minkäänlaisia allergisia reaktioita tuotteesta.

Yllä esittelimme 10 kätevää vinkkiä, joilla nopeasti tuleva mies saadaan kestämään sängyssä pidempään! Jos sinä tai puolisosi siis tulee herkästi, kokeilkaa listamme vinkkejä yksi tai useampia kerrallaan.