Kamasutra seksiasennot: 5 asentoa, joita kaikkien pitäisi kokeilla

Kamasutra seksiasennot: 5 asentoa, joita kaikkien pitäisi kokeilla

Ei, sinun ei tarvitse olla joogamestari voidaksesi kokeilla Kamasutran seksiasentoja. Kamasutra tai Kama Sutra on erittäin vanha kirja, jossa on mielenkiintoista asiaa seksistä – ja erittäin runsaasti erilaisia seksiasentoja, joita meidän kannattaa nykyaikanakin vielä kokeilla.

Tiesitkö tätä? Kamasutra on noin 100-luvulta peräisin oleva intialainen filosofis-eroottinen kirja, joka käsittelee aistillisia nautintoja vakavassa ja uskonnollisessa elämässä. (Wikipedia)

Alla käymme läpi 5 mahtavaa Kamasutran seksiasentoja, joita jokainen suomalainenkin voi kokeilla!

1. Lotus-asento

Lootus-asento on hidas ja hellä! Se on mahtava aloitusasento Kamasutraan tutustumiselle. Siinä pääsette katsomaan toisianne suoraan silmiin ja koskettamaan KAIKKIALLE. Lootus on jooga-tyylinen istuma-asento, jossa kaikki on vapaata riistaa!

Istukaa kasvokkain esimerkiksi sängylle tai maton päälle. Mies istahtaa alle jalat ristissä ja nainen istuu päälle ristien kätensä ja jalkansa miehen ympärille. Miehen tehtävä on tukea naisen asentoa ja nainen voi määrätä sekä tahdin että tarkan asennon. Samalla molemmat voivat katsoa toisiaan, suudella ja käyttää käsiään hellimiseen.

Lisää jännitystä: Tilaa miehelle penisrengas netistä. Tässä asennossa vibralla varustettu penisrengas osuu täydellisesti naisen klitorikseen!

2. Maitoa ja vettä

Molemmat istuvat omien jalkojensa päällä – mies taakse (sääret maassa – siis nilkoista polviin) ja nainen samassa asennossa miehen eteen. Tässä seksiasennossa mies voi koskea kaikkia naisen erogeenisiä alueita aina rinnoista klitorikseen asti. Naisen tulee nostaa omaa asentoaan hieman ylemmäs, jotta penetraatio onnistuu.

3. Etana

Okei, tämän Kamasutra-seksiasennon nimi ei ole maailman ihanin, mutta se toimii! Etanat ovat ehkä maailman epäseksikkäimpiä eläimiä, mutta unohda nimi hetkeksi.

Tässä asennossa nainen makaa selällään ja nostaa jalkansa kohti rintaansa. Nainen asettaa kätensä kylkiensä viereen – siis rennosti sängylle (tai missä tahansa seksiä harrastattekaan). Mies tulee ottamaan naisen tuttuun tapaan päältä (naisen kannattaa asettaa jalkansa miehen olkapäille) – ja samalla painaa naista tämän käsistä sänkyyn. Mies penetroituu naiseen asettamalla lisää painoa käsilleen. Asento mahdollistaa erittäin syvälle tunkeutumisen!

4. Bambun halkominen

Nainen makaa sängyssä selällään ja pitää molemmat jalkansa täysin suorana – tosin niin, että toinen jalka makaa rentona suorana sängyllä ja toinen nostetaan kohti kattoa. Mies asettuu istumaan sängyllä makaavan jalan päälle ja pitää kiinni kattoon osottavasta jalasta. Nyt mies voi työntyä naiseen tehokkaasti. Naisen kädet jäävät täysin vapaaksi.

Lisää jännitystä: nainen voi asennossa käyttää klitoriskiihotinta tehokkaasti hyväkseen. Tilatkaa yksi ja kokeilkaa!

5. Ratsastaja

Ratsastaja on asento, joka muistuttaa hyvin pitkälti perinteistä reverse cowgirl -seksiasentoa. Mies makaa alla pitkällään ja nainen asettautuu päälle selkä kohti miehen kasvoja. Naisen tulisi asettaa nilkkansa ja polvensa (siis säärensä kokonaan) sängylle. Näin nainen pystyy säätelemään painoa, nopeutta ja penetraation syvyyttä haluamallaan tavalla. Samalla mies saa erinomaisen esityksen: hän voi ihalla naisen takapuolta ja hänen kätensä jäävät täysin vapaaksi.

Vinkki: käyttäkää miehen vapaat kädet hyväksenne – mies voi hyväillä naisen takapuolta tai reisiä, kosketella tämän peräreikää (no – joko omaansa tai naisen) tai esimerkiksi tunkea naisen takapuoleen anustapin. Se vasta lisääkin jännitystä tähän Kamasutra-asentoon!

Kamasutraa aloittelijoille

Luonnollisesti Kama Sutrasta löytyy paljon vaikeita asentoja, joihin ihan me perinteiset kotisekstaajat emme taivu. En minä ainakaan rupea vaimoani nussimaan kottikärryasennosta. Koska asentoon ei taivu vaimoni – enkä minäkään. Mutta onneksi yllä esitellyt Kamasutran asennot sopivat myös aloittelijoille.

Mutta onneksi kirjasta löytyy paljon seksiasentoja myös meille vähän vähemmän taipuisille kavereille. Kuten nämä 5 asentoa, jotka yllä esittelimme. Jos haluat tutustua kirjan muihinkin asentoihin, on yksi parhaista sivustoista tämä.

Kuka Kamasutran kirjoitti?

Aivan 100-prosenttisen varmaa tietoa ei ole kenelläkään, mutta todennäköisimpänä Kamasutran kirjoittajana pidetään filosofi Mallanaga Vatsyayanaa. Hänestä ei tiedetä paljoa, mutta hänen uskotaan kirjoittaneen Kamasutran lisäksi muun muassa kommentaareja vanhaan Nyaya Sutras -teokseen. Kamasutra koostuu 7 lyhyestä niteestä, joissa kerrotaan miten miesten tulisi kohdella naisia – seksuaalisesti. Kirja on alun perin kirjoitettu miehen näkökulmasta ja siinä muun muassa ohjeistetaan miten neitsyt vietellään, miten vaimoa tulee kohdella ja miten mieskuntoa ja haluttavuutta parannetaan yrteillä ja taikuudella. Kirja on alun perin kirjoitettu hinduksi.