Huonoimmat seksiasennot – 7 asentoa, joista naiset haluavat eroon

Huonoimmat seksiasennot – 7 asentoa, joista naiset haluavat eroon

Seksin pitäisi olla hauskaa, kuumaa ja nautinnollista – kaikille osapuolille. Mutta ainahan se ei niin ole. Joskus vain tuntuu siltä, että toinen nauttii seksistä enemmän kuin itse – mutta tiedätkö mitä – useimmiten se johtuu vain valituista seksiasennoista.

Ja etenkin naiset varmasti ymmärtävät mistä puhun. Joskus asento yksinkertaisesti ei toimi. Siksi listasimmekin tähän artikkeliin ne seksiasennot, joita naiset useimmiten vihaavat. Huomaa kuitenkin, että kaikki asennot ovat erittäin henkilökohtaisia. Asento, josta yksi ei tykkää, voi olla toisen lemppari. Listamme huonoimmat seksiasennot ovatkin ”yleistyksiä” – mutta silti, joku voi niitäkin rakastaa!

1. Reverse Cowgirl

Eli selin ratsastus. Jotkut rakastavat sitä, mutta moni nainen on sitä mieltä, että reverse cowgirl ei osu lähellekään oikeaan paikkaan. Toki miehen on kiva katsella naisen pomppivaa takamusta. Mutta osalle naisista asento vain tuntuu turhan ”paljastavalta” – toiset eivät yksinkertaisesti saa kullia osumaan siihen ”oikeaan” paikkaan. Kokeilkaa toki, mutta reverse cowgirl ei ole kaikille.

2. Cowgirl

Eli ratsatus perinteiseen tyyliin (kasvot vastakkain). Moni nainen on sitä mieltä, että ratsastaminen on yksinkertaisesti vaivalloista, se saa hengästymään ja hikoilemaan, eikä se oikeasti tuota sellaista nautintoa kuin siltä toivoisi.

3. Lotus

Lotus-asennossa mies istuu risti-istuntaan alle ja nainen istuu päälle kietoen jalkansa ja kätensä miehen ympäri.

Toki Lotus-asento on intiimi, mutta moni nainen tuntee olevansa liian ”paikallaan” (eivät voi liikkua). Osa naisista myös toteaa, että tässä asennossa he eivät voi keskittyä itseensä, vaan joutuvat ajattelemaan miehen fiilistä (esim. suutelua, hänen käsiään) liikaa.

4. Lähetyssaarnaaja

Yksinkertaisesti lähetyssaarnaajan ongelma on liian vähäinen klitorisstimulaatio. Lähetyssaarnaajassa kumpikaan ei oikein voi koskettaa naisen klitorista – toisin kuin esimerkiksi lusikoinnissa tai doggyssä. Siksi kannattaakin harkita ennemmin CAT-asentoa (Coital Alignment Technique) kuin perinteistä lähetyssaarnaajaa. Osa naisista myös kokee, että etenkin isompien miesten kanssa, lähetyssaarnaajaa voi tuntua rusentavalta ja henkeä voi olla vaikea saada (etenkin, jos mies ei jaksa pitää itseään ylhäällä käsiensä avulla).

5. Lusikointi

Niin, osa naisista on sitä mieltä, että lusikka on huono seksiasento, koska se saa tuntemaan olon vanhaksi – ei seksikkääksi. Se on mukava. Ja sopii mukavuudenhaluisille. Etenkin nuoret naiset ovat usein todenneet, että lusikka ”on tarkoitettu vanhoille pariskunnille”… No, osa tykkää – toiset ei. Kokeile ja päätä itse.

6. Seisten

Väsyttävää. Miksei voisi sekstata vaaka-asennossa? Monella jalat alkavat puutua liian pitkistä seisovista seksisessioista. Etenkin jos pariskunta on selvästi eripituisia.

7. 69

Todennäköisesti KAIKKEIN yliarvostetuin seksiasento. Huono. Huonompi. 69.

69 on loppujen lopuksi aika omituinen viritelmä, jossa on mahdotonta keskittyä samanaikaisesti sekä nauttimiseen että nautinnon antamiseen. 69 on erityisen hankala seksiasento, jos pariskunnan puoliskot ovat selvästi eri pituisia. Moni mies ja nainen valitsee mieluummin jonkin muun asennon.

Muista: kaikki on yksilöllistä

Vaikka joku (me) vihaisikin kuusysiä, voi se toisen mielestä olla maailman paras seksiasento. Meillä jokaisella on omat suosikkimme ja inhokkimme. Siksi on vaikeaa sanoa mikä on huonoin seksiasento ja mistä seksiasennosta naiset tai miehet eivät tykkää – tai tykkäävät. Yllä listasimme ne 7 asentoa, jotka kuitenkin nousevat kyselyissä ja keskuteluissa esiin useiten. Ne ovat erityisesti naisten mielestä vaikeita. Jos siis voit valita, vältä niitä!