Deep throat – syväkurkku – ja miksi syvä suihinotto on nautinnollista miehille JA naisille

Deep throat – syväkurkku – ja miksi syvä suihinotto on nautinnollista miehille JA naisille

Okei, deep throat eli syväkurkku ei ole ihan kaikkien juttu. Ja se on muuten ihan okei. Mutta moni mies JA nainen nauttii deep throating -tyyppisestä suihinotosta. Vaikka se saattaisikin vähän aiheuttaa pientä kakomista.

Lienee selvempää, miksi miehet pitävät siitä, että heidän koko peniksensä menee syvälle naisen suuhun. Ensinnäkin suihinotot tuntuvat aina hyvältä. Ja ei se ainakaan asiaa pahenna, että koko kulli menee naisen kurkkuun. Lisäksi deepthroattaus on osittain ”valtapeliä” – siis mies tuntee olonsa voimakkaaksi. Alfaurokseksi. Syvä suihinotto on alistamista. Joidenkin mielestä. Ja siksi miehet nauttivat siitä.

Mutta miksi naiset tykkäävät siitä?

Mens Health keräsi naisilta 13 syytä, jotka me olemme tähän suomentaneet.

1. ”Kun kulli ylittää tietyn pisteen kurkussani, saan suuren nautinnon. Vähän kuin se olisi mennyt kokonaan sisään pilluuni. Ihan kuin kurkussani olisi oma G-piste.”

2. ”Nautin hengitykseni salpautumisesta. En tiedä kutsuisinko sitä kurkun G-pisteeksi, mutta nautin kun… kurkkuni venyy. Tuntuu, kuin olisin saavuttanut jotakin. Nautin, kun suuni ja kurkkuni ovat täynnä.. Samalla arvostan sitä, miten isoja penikset voivat olla. Oikein iso kulli kurkussani saa minut ymmärtämään peniksiä paremmin.”

3. ”Henkilökohtaisesti, rentoudun syväkurkussa. Pelkkä ajatuskin kiihottaa minua ja joskus minusta tuntuu, että minä haluan kullia kurkkuuni enemmän kuin mieheni.”

4. ”On erittäin eroottista ajatella, että hän on kokonaan sisälläni. Hänen kiveksensä osuvat jo kasvoilleni.”

5. ”Rakastan syviä suihinottoja. Ja kumppanini rakastaa niitä myös. On eeppistä miten syvälle hänen kullinsa menee. Rakastan, kun hän nussii naamaani.

6. ”Rakastan sitä ajatusta, mutta en saa syväkurkusta fyysistä nautintoa itse. Psyykkinen puoli on kuitenkin erittäin nautinnollista. Tiedän, että mieheni tykkää siitä mikä saa minutkin nauttimaan.”

7. ”Se tunne, kun mies tulee syvälle kurkkuusi on uskomaton.”

8. ”Rakastan sitä. En ensin uskonut, että pitäisin siitä, sillä minulla on suhteellisen vahva kyökkäysrefleksi. Mutta silti, se on upeaa!”

9. ”Minulle se on enemmän henkistä. Nautin toki siitä TÄYDESTÄ tunteesta, jonka kova kulli antaa suuhuni, mutta silti nautintoni on enemmän päässäni kuin suussani. Tiedän, että mieheni nauttii siitä, joten se on minullekin seksikästä.”

10. ”Nautin siitä miten kullin pää osuu kurkkuuuni. Nieleskelen. Melkein tukehdun. Kyökkäilen. Silmäni vetistyvät. Ja se on aivan helvetin eroottista.”

11. ”Tykkään haasteista. Ja mitä syvemmälle saan peniksen suuhuni, sitä enemmän tunnen saavuttaneeni. On ihanaa, kun makaan sängyssä selälläni ja mies nussii suutani. Mutta nautin vielä enemmän deepthroat-suihinotosta, kun saan olla polvillani ja voin katsoa miestä silmiin.”

12. ”En aikaisemmin pitänyt syvistä suikkareista, mutta nykyisen poikakaverini kanssa siitä on tullut nautinnollista. Olen alistuva ja tällaisen nautinnon tuottaminen kumppanilleni saa minut kiihottumaan!”

13. ”Kaikki se haavoittuvuus ja alastomuus saa minut kuumaksi. Saan psykologista nautintoa siitä, että mieheni saa fyysistä nautintoa. Siksi pieni epämukavuus ei tunnu pahalta, vaan nautin tilanteesta.”