Anustapin käyttö

Anustapin käyttö

Kiinnostaako peppuseksi, mutta et oikein vielä tiedä miten lähtisit sitä kokeilemaan? No ihan ensimmäiseksi ei välttämättä kannatta lähteä ujuttamaan sitä penistä sinne peppureikään. Tapoja harrastaa anaaliseksiä on useita. Ja tässä artikkelissa käymme läpi yhden niistä: anaalitapit – ja miten anustappia käytetään.

Anustapin käyttö ei ole pelkkää ”harjoitusta anaaliseksiin”, vaikka jotkut niin ajattelevatkin. Anaalitappi on paljon, paljon muutakin. Oikein käytettynä se nimittäin luo sellaisen kokemuksen, että se muuttaa koko ”pelin”.

Mikä anustappi on?

Anustappi on nimensä mukaisesti tappi anukseen. Se on seksilelu, jonka tarkoitus on stimuloida peräaukon hermopäitä. Miesten tapauksessa myös eturauhasta. Anustapit eivät ole mitenkään sukupuolirajoitettuja. Niitä voivat käyttää sekä miehet että naiset. Lisäksi niitä on saatavilla useissa eri muodoissa, koissa, materiaaleissa ja väreissä. Jokaiselle varmasti löytyy jotakin!

Peräaukko on täynnä hermopäätteitä

Peräaukko itsessään on erittäin herkkä. Se on täynnä pieniä hermopäätteitä, joiden stimulointi tuntuu nautinnolliselta. Stimulointi voi olla paljon muutakin kuin asioiden tunkemista anukseen – se voi olla hieromista, nuolemista ja jopa kutittelua. Tästä saavat nautintoa niin naiset kuin miehet.

Tässä artikkelissa kuitenkin käsittelemme enemmän naisten näkökulmaa: miksi ja miten naisen kannattaa kokeilla anustapin käyttöä osana seksuaalista kanssakäymistä – eritoten penetraation aikana.

Naisen A-piste

Vaginan takaosassa on alue, joka reagoi paineeseen ja joka on täynnä hermopäätteitä. Tämä niin sanottu A-piste sijaitsee G-pisteen ”takana” aivan kohdunkaulan vieressä – lähes suoraan peräsuolta vasten. Ymmärrätkö jo mihin olemme tämän kanssa menossa?

A-piste on osa klitorista (kyllä, luit oikein). Ja oikeassa kulmassa anustappi voi ylettyä tälle alueelle asti. Anaalitapin tuottama paine yhdessä vaginaalisen penetraation kanssa voi tarjota huiman orgastisen kokemuksen, jollaista et ole ennen tuntenut.

Osa käyttäjistä on huomannut, että itse asiassa vibralla varustetut anustapit stimuloivat klitoriksen jalkoja. Joten jos et perusmallilla saa vielä värinää aikaiseksi, osta vibraattorilla varustettu.

Anustapin käyttö

  1. Rentouta anus. Aloittakaa hieromalla peräaukkoa sormilla. Vastaanottava osapuoli voi hengittää syvään ja rauhoittua. Rentous on kaiken A ja O.
  2. Liukasta anaalitappi. Suosittelemme lisäämään liukuvoidetta sekä suoraan anaaliin että itse tappiin. Jos tappi tuntuu aluksi liian isolta, voi liukasteen kanssa ensin tunkea sisään sormen tai kaksi. Tämä tavallisesti rentouttaa aukkoa entisestään ja valmistelee sen isommalle sauvalle.
  3. Hitaasti tunge tappi sisään peräaukkoon. Vastaanottavan osapuolen tulee heti sanoa, jos tämä tuntuu epämukavalta. Tunge tappia aluksi niin pitkälle kuin se menee. Jos tappi ei etene, voit ottaa sen hetkeksi pois ja sitten laittaa sen sisälle uudestaan. Osalla käyttäjistä tämä tuntuu rentouttavan sulkijalihasta.
  4. Jätä tappi sisään. Ja yksinkertaisesti siirry jatkamaan muita asioita (ei tiskejä tai imurointia, vaan seksiaktin asioita). Nyt kun mies penetroituu vaginaan, on kullin ja sauvan yhdessä tuottama paine erittäin nautinnollista.

Niin yksinkertaista!

Jos et aikaisemmin ole kokeillut anustappia, suosittelemme aloittamaan pienemmällä tuotteella. Esimerkiksi koon S timanttitappi sopii hyvin aloittelijoille.

Huolto ja puhdistus: Käytön jälkeen anustappi tulee puhdistaa kunnolla. Huuhtele se miedolla haalealla saippuavedellä. Kuivata anaalitappi huolella. Tämän jälkeen voit käyttää erillistä puhdistusainetta.

Huomaa! Peräaukossa ollutta seksilelua ei saa tunkea muihin ruumiinaukkoihin saman aktin aikana. Vaginan ja peräaukon bakteerikannat ovat hyvin erilaiset ja niitä ei tulisi sekoittaa.

Jos te molemmat innostutte anustapin käytöstä, voitte tilata aina vaan suurempia malleja tai vaihtoehtoisesti tunkea perseeseen seuraavaksi vaikkapa dildon tai kullin.